Acest eveniment a avut loc in data de 19 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 19 ianuarie 2017, începând cu ora 21:30, trupa TAXI revine cu un nou concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Membrii formaţiei pregătesc un show în care se vor regăsi piese precum „Jumătatea mea”, „Cele două cuvinte”, „Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre.

Formată din Dan Teodorescu, Adrian Borţun, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Darius Neagu şi Vicky Albu, TAXI este o trupă românească de pop-rock, înfiinţată în 1999. În aceeaşi perioadă, formaţia a fost nominalizată la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, iar în noiembrie şi-a fost lansat albumul de debut, „Jumătate de album”.

Grupul a lansat mai multe materiale cu caracter ironic, precum „Comunitaru”, melodie care face referire la câinii vagabonzi adunați în perioada respectivă de pe străzile Bucureştiului şi ulterior eutanasiaţi. În acelaşi timp, albumul „Americanofonia”, care face parte din aceeaşi categorie, vorbeşte despre abundența expresiilor americane intrate în limba română.

Elementele sociale şi ironia se regăsesc şi în următoarele albume ale trupei: „De cursă lungă” (2002), „C” (2003) şi „Politica” (2004). În 2007 apare albumul „Romantica”, acesta cuprinzând 12 piese de dragoste, cu numeroase colaborări: Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu, Melania Medeleanu, Adelin Petrişor şi Cristian Grețcu.

Piesa „Cele două cuvinte”, lansată în 2011, s-a bucurat de un succes enorm. Single-ul, care dă şi numele albumului a avut parte de un videoclip inedit, în care 26 de bărbaţi celebri din România se luptă cu greutatea rostirii a două cuvinte: „te iubesc”. Melodia a fost tradusă în mai multe limbi şi a fost înregistrată și cântată de artiști din Moldova, Polonia şi Suedia.

În cei aproape 20 de ani de activitate, trupa TAXI are în portofoliu o prezenţă la Eurovision, opt albume lansate, multe clipuri, nenumărate hituri şi peste o mie de concerte. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu numeroşi artişti, precum: Delia, Irina-Margareta Nistor şi R&D.

Bilete TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul TAXI, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti pe 19 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, dar şi de la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
VIP – loc la masă în faţa scenei (doar 80 de bilete) 90 lei cumpără bilete
Acces general – loc la masă în sală 60  lei  cumpără bilete
Fără loc 60 lei cumpără bilete

Concertul Taxi de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.