Acest eveniment a avut loc in data de 15 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 15 decembrie 2015, de la ora 20:00, artista belgiană Selah Sue revine la Bucureşti, pe pentru a susţine un concert la Berăria H. Alături de Selah Sue, pe scena va urca şi Tony Baboon, începând cu ora 21:30, iar Selah Sue şi trupa sa vor cânta începând cu ora 22:30.

Cu un sound în care alternează beat-urile house, nuanţele trip hop şi electro soul, Selah Sue îşi regăseşte identitatea muzicală o dată cu „Reason”, cel mai recent album, pe care îl defineşte ca fiind „o ecuaţie cu multe variabile”. Este un disc în care demonii interiori sunt exploataţi şi transformaţi într-un album plin de energie, lumină şi emoţie, iar cicatricile scot la iveală o artistă plină de viaţă şi preaplin sufletesc.

Piesa „Together” este o radioasă declaraţie de dragoste hip-hop, învaluită de percuţie urbană şi synth-uri punctate. „Am scris această piesaă în câteva ore, la Los Angeles. E primul meu cântec de dragoste. E visceral.”, declară artista.

Tony Baboon este proiectul solo al lui Adrian Cârciova şi a luat naştere în 2013, însă parcursul său muzical a început în 2000. Principalul subiect abordat în muzica lui Tony este natura, ca unică entitate supremă, reală la care avem acces. Ceea ce Tony îşi propune să realizeze prin muzica sa este un întreg Performance Act, pe care l-a numit Tropical Jazz. Astfel, mesajul este transmis prin intermediul mai multor genuri muzicale: începe cu o piesă vals, apoi trece neaşteptat de uşor prin reggae, trip-hop acustic, pop psihedelic, rock cu influenţe orientale şi rap. Tony îi are alături pe Mihai Balabaş la chitară şi pe Daniel Iliescu la tobe.

Bilete Selah Sue la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Selah Sue îl va susţine la Berăria H din Bucureşti, pe 15 decembrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ Observaţii
Categoria A 95 lei   în faţa scenei cu loc la masă cumpără bilete
Categoria B 75 lei  acces general cu loc la masă cumpără bilete
Categoria C 60 lei  (părţile laterale) cu loc la masă cumpără bilete

Rezervările se pot face cu până la 48 de ore înainte de eveniment, pe email [email protected] sau la nr de telefon 0725 345 345, până în seara evenimentului. În cazul în care linia este ocupată, doritorii sunt rugaţi să trimită un SMS cu numele, fiind ulterior contactaţi pentru confirmarea detaliilor.