Acest eveniment a avut loc in data de 23 May 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 23 mai 2018, de la ora 19:00, cântăreţul jamaican Sean Paul susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului „Mad Love”. În deschidere vor cânta Faydee, Fly Project şi Simona Nae, iar after party-ul va continua cu Partydul Kiss FM şi DJ Vibe Drops.

Program concert Sean Paul la Arenele Romane

19:00 – Acces
19:30 – Aly Deejay – warm up, Enicute ft. JX BABA & DJ Phenom, Simona Nae, Fly Project şi Faydee
22:00 – Sean Paul

Câştigător al premiului Grammy, dar şi a mai multor discuri de platină, Sean Paul este cunoscut în toată lumea pentru stilul său inedit, dar şi datorită colaborărilor cu artişti celebri, precum Beyoncé, Rihanna, Akon, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Shaggy, Damian Marley, Major Lazer, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, Keyshia Cole, Little Mix, Wyclef Jean, DMX, Bob Sinclar, Dua Lipa, Clean Bandit, David Guetta şi mulţi alţii.

„Temperature”, „Press It Up”, „No Lie” (feat. Dua Lipa) şi Rockabye (feat. Clean Bandit) se numără printre hit-urile ce l-au menţinut în topurile muzicale din întreaga lume, dar care l-au făcut şi să deţină un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube.

De-a lungul carierei, Sean Paul a lansat şase albume de studio: „Stage One” (2000), „Dutty Rock” (2002), „The Trinity” (2005), „Imperial Blaze” (2009), „Tomahawk Technique” (2005) şi „Full Frequency” (2014).

„Gimme the Light”, „Get Busy”, „Baby Boy” (feat. Beyoncé), „Breathe” (feat. Blu Cantrel), „Like Glue”, „I’m Still in Love with You”, „We Be Burnin”, „Ever Blazin'”, „Give It Up to Me” şi „Never Gonna Be The Same” se mai regăsesc printre piesele cunoscute ale lui Sean Paul.

Bilete Sean Paul la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Sean Paul de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 23 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare.

Categorie Preţ bilete (Earlybird)
Categoria 1 249 lei
Categoria 2 179 lei
Categoria 3 99 lei

Reguli de Acces concert Sean Paul

Organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind strict interzise: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel (acestea se pot achiziționa din incinta Arenelor Romane), artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (în caz că se anunță ploaie se va veni cu pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, geantă voluminoasă sau rucsac.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata concertului. În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate de la intrare, sau din incinta Arenelor, de la bar. Este strict interzisă achiziționarea băuturilor alcoolice de către persoanele sub 18 ani.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui pastrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi permisă cu condiția să își păstreze brățara primită pusă pe mână. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar dacă aceştia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Biletele se găsesc la vânzare atât înainte de concert la prețuri speciale, dar și la intrare, în ziua concertului la prețuri mai mari. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Concertul are loc în aer liber.

Concertul Sean Paul de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de MGM Booking Agency şi Carpathia International Events.