Marți, 14 mai 2024, de la ora 19:30, pianistul cubanez Roberto Fonseca susține un concert la Sala Palatului din București. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al artistului, „La Grand Diversion”.

Pe cel mai nou album, virtuosul pianist și fost membru al Buena Vista Social Club privește în urmă la strigatele Cubei din anii 20 precum și la muzica cubaneză tradițională și fără efort le aduce în vremurile moderne.

Pianistul Roberto Fonseca a început să-și consolideze cariera artistică odată cu prezența la festivalul Havana Jazz Plaza, iar în 1999 lansează și primul album, cu care reușește să obțină premiul Cuba’s Best Album. Acest premiu îl ambiționează să înceapă să lucreze la două proiecte solo care îmbină influențe de jazz latin, muzică urbană, afro-cubaneză şi hip-hop.

Fonseca este un reprezentant al muzicii cubaneze de mai bine de 20 de ani, scoțând un catalog de albume solo între turneele cu legendarii Buena Vista Social Club pe atunci cu cântăreața Omara Portuando. Chiar dacă ești sau nu pasionat de ritmurile Mambo, Rumba sau Bolero, farmecul de a dansa pe aceste melodii interpretate de un artist ce a redefinit muzica cubaneză alături de o orchestră extraordinară este pur și simplu irezistibil.

Bilete Roberto Fonseca Trio la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Roberto Fonseco de la Sala Palatului din București, de pe 14 mai 2024, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Categoria VIP – 300 lei
Categoria I – 240 lei
Categoria II – 200 lei
Categoria III – 1170 lei
Categoria IV – 140 lei
Categoria V – 120 lei

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Concertul Roberto Fonseco la Sala Palatului din București este organizat de BestMusic Live.