Luni, 18 martie 2024, de la ora 19:30, Richard Clayderman revine în România într-un nou concert la Sala Palatului din București.

Cunscut şi ca „The Prince of Romance”, Richard Clayderman este un pianist celebru cu o discografie impresionantă. Artistul are o discografie formată din mai mult de 300 de albume, lansate de-a lungul a patru decenii de carieră. În cei peste 40 de ani de activitate muzicală, a înregistrat peste 1300 de melodii şi a câştigat 267 de discuri de aur şi 70 de platină, fiind deținător și al titlului oficial Cartea Recordurilor „Cel mai popular pianist din lume”.

„Fur Elise”, „Love Story” şi „Romeo and Juliet” se numără printre cele mai cunoscute opere interpretate de muzician. Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne „Ballade pour Adeline”, care a încântat oameni din toată lumea şi care încă reprezintă coloana sonoră a multor poveşti de dragoste, atingând cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări. De-a lungul carierei sale, pianistul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care: Claudia Jung, Michael Bolton, Shao Rong, Nicolas De Angelis şi Gheorghe Zamfir.

Bilete Richard Clayderman la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului din București, de pe 18 martie 2024, pot fi achiziționate online de pe www.entertix.ro, la următoarele categorii de preț:

Categoria VIP – 450 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 175 lei
Categoria III – 150 lei
Categoria VI – 125 lei