Acest eveniment a avut loc in data de 18 Aug 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 18 august 2016, de la ora 19:00, Robin and the Backstabbers şi Melting Dice vor concerta la Casa Universitarilor din Bucureşti, în seriei de concerte Bakyard Acoustic Season.

Cu o carieră de 6 ani şi cu un gen muzical bine definit, Robin and the Backstabbers este o formaţie românească de pop melodramatic. Cu două albume la activ: „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad” (2012) şi „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk” (2015), trupa abordează un stil original, care rezultă din îmbinarea dintre versurile poetice şi ritmurile variate.

„Sat după sat”, „SPNZRTR”, „Soare cu dinţi” şi „Muzică în cântece” se numără printre piesele cele mai cunoscute ale grupului. De-a lungul carierei, formaţia a obţinut două premii la On Air Music Awards 2013 şi multe alte nominalizări la ceremonii precum: Maximum Rock Awards şi METALHEAD Awards.

Înfiinţată în 2014, Melting Dice este o formație din Timișoara. Genul abordat de trupă este rock alternativ cu influențe de hard rock și rock balcanic, iar interpretarea vocală transmite influenţe grunge cu vibe-uri dinspre anii ’90. De asemenea, riff-urile de chitară din muzica trupei sună modern, abraziv şi completeză fundamentul oferit de versurile enigmatice.

„Inert”, Linii de tramvai” şi „Pavlov” sunt unele dintre cele mai cunoscute melodii ale grupului, iar fiecare în parte are lansat şi un videoclip. Pentru concertul din cadrul Backyard Acoustic Season, băieții pregătesc un set acustic special.

Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București. Următoarele concerte din serie sunt:
– 1 septembrie: Luna Amară, Cuibul
– 15 septembrie: Travka, Lucia

Bilete Robin and the Backstabbers la Casa Universitarilor din București

Biletele pentru concertul Robin and the Backstabbers şi Melting Dice, care va avea loc la Casa Universitarilor din Bucureşti pe 18 august 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 40 lei. În seara concertului, la intrare, un bilet va costa 50 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 40 lei

Concert Robin and the Backstabbers este un eveniment organizat în cadrul seriei Backyard Acoustic Weekend de Overground Music și Liga Media Grup. Următoarele concerte din serie sunt, pe 1 septembrie: Luna Amară, Cuibul şi pe 15 septembrie: Travka şi Lucia.