Vineri, 6 decembrie 2019, Postmodern Jukebox susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul turneului „Welcome to the Twenties 2.0”. Anunţat iniţial pentru 3 noiembrie, concertul a fost reprogramat la cererea formaţiei, care promite un show original şi autentic în care decorul, accesoriile şi ritmurile de swing şi Charleston vor crea lumea fascinantă a anilor ’20.

După spectacolele din 2016, 2017 şi 2018, trupa fondată de Scott Bradlee revine cu un nou show în stilul muzical retro american şi aduce un nou concept la Bucureşti: noua variantă a anilor ’20.

Cei peste 70 de muzicieni care fac parte din trupă au anunţat câţiva invitaţi speciali la concertul care va avea loc în luna decembrie, printre care: Casey Abrams – starul și finalistul concursului de talente American Idol, Cristina Gatti, Olivia Kuper Harris, Sara Niemietz, Von Smith, Tim Kubart (Tambourine Guy), Benny Benack III (Trumpet Guy și MC) și dansatorul de step Jabu Graybeal.

„Un lucru e sigur: lumea este obosită de clickbait, reality-show-uri mediocre și dependența de telefoane, care n-au făcut, în ultima perioadă, decât să ne dividă. Vrem să le transmitem oamenilor să uite de toate acestea, să își lase preocupările deoparte, măcar pentru o seară, și să vină alături de noi pentru pentru a se putea bucura – în viața reală! – de artiști cu adevărat talentați, de voci puternice, de sunet curat, pe scurt, de un concert 100% live!”, spune Scott Bradlee, fondatorul trupei.

Până în prezent, formaţia a lansat peste 20 de materiale de studio şi albume live şi a concertat în numeroase ţări din întreaga lume. De-a lungul anilor, muzicienii au înregistrarat sute de coveruri ale unor piese celebre, reorchestrând instrumentalul în propria manieră. Trupa a reinterpretat hituri de la artişti precum: Beyonce, Miley Cyrus, Lorde, Lady Gaga, Maroon 5, Guns’n’Roses, Destiny’s Child şi NSYNC.

Cu fiecare cover înregistrat, formaţia îşi extinde orizonturile muzicale şi câştigă din ce înce mai multă notorietate. Au făcut senzaţie pe YouTube atunci când coverul lor do-woop „We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor a hit-ului „Creep”, a celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor „Royals”, care a ajuns la 21 milioane de vizualizări pe YouTube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, „Ex’s & Oh’s”.

Bilete Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 6 decembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ întreg
Categoria I VIP + Meet & Greet 625 lei bilete
Categoria I VIP + Tour Package 415 lei bilete
Categoria I VIP 200 lei bilete
Categoria II 190 lei bilete
Categoria III 170 lei bilete
Categoria IV 140 lei bilete
Categoria V 110 lei bilete

Concertul Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Events.