Marți, 28 iunie 2022, Postmodern Jukebox concerteaza la Arenele Romane din București, în cadrul turneului “The Grand Reopening Tour”.

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox revine în România cu un nou spectacol inedit, în cadrul turneului mondial început în 2021, “The Grand Reopening Tour” și promite fanilor o petrecere senzațională în stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby. Renumiți pentru felul în care reorchestrează și reinterpretează genuri contemporane într-un mod unic, muzicienii Postmodern Jukebox vor cânta unele dintre cele mai mari hituri în stilurile clasice ale epocilor trecute.

Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul turneului actual va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni mulți-talentați ce vor da viață compozițiilor lui Scott Bradlee, fondatorul proiectului. Grupul muzical pregătește diverse suprize, printer care invitați speciali și momente inedite, care vor face ca show-ul să fie unic și imprevizibil.

“Sunt recunoscător să pot crea și colabora alături de atâția oameni talentați și ne-a fost extrem de dor să cântăm într-o locație plină cu fani” spune Scott Bradlee. “Suntem norocoși să avem atât de mulți fani incredibili peste tot în lume, care au ajutat Postmodern Jukebox să devină un grup cu turnee mondiale și de abia așteptăm să aducem din nou talente extraordinare și sunete clasice în fiecare colț al lumii. Este o Mare Redeschidere, dar și o Mare Reuniune – nu doar pentru membrii echipei noastre, ci și pentru Postmodern Jukebox și fanii divertismentului clasic, “old school”, de calitate.”.

Până în prezent, formaţia a lansat peste 20 de materiale de studio şi albume live şi a concertat în numeroase ţări din întreaga lume. De-a lungul anilor, muzicienii au înregistrarat sute de coveruri ale unor piese celebre, reorchestrând instrumentalul în propria manieră. Trupa a reinterpretat hituri de la artişti precum: Beyonce, Miley Cyrus, Lorde, Lady Gaga, Maroon 5, Guns’n’Roses, Destiny’s Child şi NSYNC.

Cu fiecare cover înregistrat, formaţia îşi extinde orizonturile muzicale şi câştigă din ce înce mai multă notorietate. Au făcut senzaţie pe YouTube atunci când coverul lor do-woop „We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor a hit-ului „Creep”, a celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor „Royals”, care a ajuns la 21 milioane de vizualizări pe YouTube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, „Ex’s & Oh’s”.

Bilete Postmodern Jukebox la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox la Arenele Romane din București, de pe 28 iunie 2022, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preț
Categoria 1 245 lei cumpără bilete
Categoria 2 220 lei cumpără bilete
Categoria 3 220 lei cumpără bilete
Categoria 4 195 lei cumpără bilete
Categoria 5 170 lei cumpără bilete

Concert Thievery Corporation de la Arenele Romane din București este organizat de Emagic.