Acest eveniment a avut loc in data de 8 Oct 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 8 octombrie 2018, de la ora 20:00, renumitul violonist britanic, Nigel Kennedy, revine la Sala Palatului din București cu un nou concert „Bach meets Kennedy meets Gershwin”.

Show-ul „Bach meets Kennedy meets Gershwin” prezintă două epoci muzicale diferite: muzica clasică a începutului de secol XVIII, reprezentată de Johann Sebastian Bach, şi sonorităţilele de jazz simfonic ale începutului de secol XX, reprezentate de George Gershwin.

Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai virtuozi violonişti din lume, de mai bine de 25 de ani. Virtuozitatea sa şi aprecierea în masă a spectatorilor au oferit noi perspective, atât repertoriului clasic cât şi celui contemporan, fiind, în acest moment, cel mai bine vândut violonist de muzică clasică din toate timpurile.

Discografia lui Nigel Kennedy este extrem de populară. Versiunea celebrelor „Anotimpuri” ale lui Vivaldi au intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai bine vândută înregistrare a tuturor timpurilor (2 milioane de exemplare). Printre interpretările sale de succes se numără şi: „Ederlezi”, „Time 4 Time”, „Eden” şi „Lullaby for Kamila”. Mai mult, artistul are la active numeroase colaborări, printre care se numără şi cel mai recent material lansat, „My World” (2016), care este compus alături de Oxford Philharmonic Orchestra & The Stella.

Bilete Nigel Kennedy la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Nigel Kennedy – „Bach meets Kennedy meets Gershwin” – de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 8 octombrie 2018, pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro, la  mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 349 lei bilete
Categoria II 249 lei bilete
Categoria III 149 lei bilete
Categoria IV 99 lei bilete

Concertul Nigel Kennedy de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.