Acest eveniment a avut loc in data de 14 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 14 decembrie 2014, de la ora 19:00, Mirabela Dauer va susţine concertul de Crăciun „E nevoie de iubire” la Cinema Patria din Bucureşti. Invitaţi speciali: Corul de copii „Nostalgia”, Corul Seniorilor, Amna şi Vizi.

Mirabela Dauer trăieşte pentru muzică şi ştie că muzica îi poate face pe oameni mai buni şi mai frumoşi. Mira, cum îi spun prietenii, este artista care iubeşte deopotrivă generaţia nouă de artişti, îi susţine şi îi promovează.

Spectacolul de la cinematograful Patria vă va da ocazia de a o descoperi pe Mirabela Dauer aşa cum n-ai mai văzut-o. Numele spectacolului, „E nevoie de iubire” nu este întâmplător. Pentru orice este nevoie de iubire şi tocmai de-asta Mirabela vă oferă împreună cu invitaţii ei un cadou muzical de sărbători cu adevarat magic.

Pe 14 decembrie Mirabela Dauer va avea alături pe scenă copii, vârstnici şi prieteni dragi. Corul de copii „Nostalgia” şi Corul Seniorilor vor reuşi cu siguranţă să vă bucure şi să vă transmită energia lor pozitivă cu atât mai mult cu cât vor cânta împreună cu Mirabela, Amna şi Vizi.

Bilete Mirabela Dauer la Cinema Patria

Biletele pentru concertul „E nevoie de iubire”, cu Mirabela Dauer la Cinema Patria din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria I 60 lei cumpără bilete
Categoria I 50 lei  cumpără bilete