Miercuri, 6 martie 2019, de la ora 20:00, celebra artistă portugheză, Mariza, revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pentru a-şi promova cel de-al şaptelea album, „Mariza”, lansat anul trecut.

Mariza este cântăreața cu cele mai mari vânzări de albume din istoria Portugaliei, de la Amália Rodrigues încoace. Încă de la lansarea primului album, „Fado em Mim” (2001), Mariza cunoaște un succes răsunător, fiind premiată cu patru discuri de platină.

Multiplu nominalizată a premiilor Grammy, câștigătoare a premiului BBC pentru „Cel mai Bun Artist European”, artista reușește de fiecare dată să dea glas unei muzici vii, fiind considerată Noua Regină a Muzicii Fado.

Cu vânzări de peste un million de albume în numai un deceniu, Mariza a suținut nenumărate concerte în întreaga lume. O forță, atât în glas, cât și ca artistă, Mariza ne prezintă o imagine exotică și rafinată. Încă din fragedă tinerețe artista se exprimă într-un cocktail de genuri muzicale: jazz, soul, gospel, având ușoare influențe africane și arăbești.

Dornică să revină în România, neuitând clipele de succes ale evenimentului de anul trecut, Mariza ne cucerește sufletele fiind totodată curioasă în privința tradițiilor primăvăratice autohtone.

Bilete Mariza la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Mariza îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 6 martie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 349 lei bilete
Categoria II 249 lei bilete
Categoria III 149 lei bilete
Categoria IV 99 lei bilete

Concertul Mariza de la Sala Palatului din Bucureşti este organiazat de German Quality Entertainment.