Acest eveniment a avut loc in data de 28 Feb 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 28 februarie 2012, de la ora 19:00, Club A din Bucureşti va găzdui o nouă ediţie a competiţiei Trofeul Club A – Avanpost Rock. De data aceasta pe scena clubului bucureştean vor urca Magnum Opus, LongRoad şi F.A.N..

Magnum Opus a luat fiinţă în 2010 şi deşi a trecut printr-o serie de schimbări de componenţă, trupa a reuşit să îşi creeze un stil propriu uşor de remarcat în compoziţiile proprii.

http://www.youtube.com/watch?v=vaakZ9iboy0

Reprezentaţi ai stilului hard rock, bucureştenii de la LongRoad au pornit la drum în 2009. De-a lungul celor 3 ani de carieră membrii trupei au concertat pe aceeaşi scenă cu formaţii ca Phoenix, Timpuri Noi sau Taxi.

Finalul verii lui 2010 a fost momentul în care trupa F.A.N. a luat fiinţă. Două luni mai târziu ei susţineau deja primul lor concert. Trupa are un stil unic, o combinaşie de hard rock cu funk, progressive şi elemente din jazz-ul contemporan.

Trupa câştigătoare a Trofeului Club A – Avanpost Rock va concerta la EXIT Festival 2012 care va avea loc în perioada 12 – 15 iulie 2012, în Serbia.