Acest eveniment a avut loc in data de 2 Oct 2019.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 2 octombrie 2019, de la ora 21:00, trupa Luna Amară revine pe scena din Expirat Halele Carol din Bucureşti. În deschidere vor cânta cei de la Loud Inc.

Formată în 1999 la Cluj-Napoca, Luna Amară este una dintre cele mai apreciate şi explozive trupe de rock alternativ de la noi din ţară. În compozițiile originale se pune accentul pe solo-urile de trompetă, riff-urile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Albumul de debut „Asfalt” (2004) s-a remarcat atât prin versurile puternice de protest, cu opinii politice tranşante, cât şi prin integrarea sunetului de trompetă în stilul alternativ rock. Până în prezent, trupa are la activ 6 albume de studio şi un DVD. Cel mai recent material discografic al trupei, „Aproape” (2016), a fost lansat prin două concerte sold out la Muzeul Ţărănului Român din Bucureşti.

 

Trupa se bucură de succes pe plan național, promovând „Folclor”, „Roșu aprins”, „Gri dorian”, „Ego no.4”, „Oraș”, „Chihlimbar” și „Pietre în alb” în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Anglia, Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 19 ani de activitate.

Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam. În ultimul deceniu de activitate, trupa este invitată special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost, împărțind aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, Ugly Kid Joe, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.

Luna Amară este alcătuită din Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Nick Făgădar (voce, chitară), Andrei Boțan (chitară solo), Sorin Moraru (chitară bas) și Răzvan Ristea (tobe).

Loud Inc. este un trio care combină rock, new wave şi punk. Horațiu (voce, chitară), Peter (voce, bas) şi Dorian (voce, tobe) mixează upbeat rock’n’roll cu atitudinea şi influenţele vintage, într-o abordare modernă. În prezent, trupa lucrează la primul album și concertează pe micile și marile scene ale țării.

Bilete Luna Amară la Expirat Halele Carol din Bucureşti

Biletele pentru concertul Luna Amară de la Expirat Halele Carol din Bucureşti, de pe 2 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro.

Categorie Presale 1 Presale 2 La intrare
Acces General 40 lei 50 lei 50 lei bilete

Presale 1 – doar 200 de bilete