Acest eveniment a avut loc in data de 21 Mar 2023.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marți, 21 martie 2023, de la ora 19:30, cântărețul australian Jacob Lee va reveni în România pe scena de la Club Control din București. Concertul face parte din turneul „The Lowly Lyricist Tour”, în cadrul căruia artistul își va prezenta noul album, „Lowly Lyricist”.

Jacob Lee este un artist de origine australiană, devenit cunoscut în timpul participării la concursul The Voice Australia, unde l-a avut ca mentor pe will.i.am. Acesta a mai concertat în România de două ori în anul 2019, ambele show-uri fiind sold-out. Până acum, cariera sa în muzică însumează 3 EP-uri și două albume, „Lowly Lyricist” fiind cel de-al treilea album de studio al său. Printre cele mai cunoscute piese al sale se numără titluri precum „Chariot”, „Demons”, „I belong to you”. În prezent, artistul are peste 270 milioane de vizualizări pe YouTube și 210 milioane de ascultări pe Spotify ca artist independent.

În turneul „The Lowly Lyricist Tour”, ce are loc în orașe din toată Europa, Jacob Lee va fi însoțit de Josh Savage, cântăreț și compozitor indie-pop de origine britanică, stabilit în Berlin. Acesta reprezintă un adevărat model pentru orice artist debutant al secolului 21, deținând, totodată, recordul pentru concerte Sofar Sounds la nivel mondial. Este cunoscut și pentru realizările sale în ceea ce privește spațiul NFT al muzicii.

Bilete Jacob Lee la Club Control din București

Biletele la concertul Jacob Lee de la Club Control din București, din data de 21 martie 2023, pot fi achiziționate din rețelele iaBilet și Entertix, la prețul de 100 lei.

Concertul Jacob Lee de la Club Control din București este organizat de EMAGIC.