Sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti, va avea loc spectacolul „Ghiocel din deal adus”. Inspirat din repertoriul iubitei interprete Irina Loghin, evenimentul „Ghiocel din deal adus” este un omagiu adus muzicii şi divertismentului românesc, care îmbină emoţia autentică şi voia bună.

Vor aduce primăvara în sufletele publicului nume de rezonanţă ale scenei româneşti: Irina Loghin, Adriana Antoni, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Cornel Palade, Nicu Paleru, Anastasia Lazariuc, Gelu Voicu, Carmen Rădulescu, Gheorghe Roşoga, Jean Paler, Ciro de Luca. Amfitrionul spectacolului „Ghiocel din deal adus” va fi carismaticul prezentator TV, Văru’ Săndel.

Irina Loghin este în conştiinţa românilor „Perla” muzicii populare româneşti, un supranume dobândit graţie calităţilor vocale deosebite. Având o carieră impresionantă, timp în care s-a reinventat continuu, reuşind să-şi păstreze nealterată prospeţimea, Irina Loghin a fost mereu iubită cu pasiune de public.

Adriana Antoni este o artistă cameleonică, ce nu se încadrează într-un gen anume, deoarece ea cântă la fel de bine şi cu aceeaşi pasiune doine, romanţe, tango sau muzică uşoară. A făcut duete cu interpreţi celebri, precum Irina Loghin, alături de care va cânta şi în spectacolul „Ghiocel din deal adus”, dar şi împreună cu maestrul Gheorghe Zamfir sau Leo Iorga.

Maria Dragomiroiu este „Doamna cântecului popular românesc”. Artista a ajuns şi a rămas în vârful ierarhiei cântecului popular românesc graţie talentului, dăruirii şi pasiunii pentru folclor auentic. Maria Dragomiroiu este o adevărată vedetă fără frontiere, vocea sa specială încălzind inimile românilor de pretutindeni.

Bilete „Ghiocel din deal adus” la Sala Palatului

Biletele pentru spectacolul „Ghiocel din deal adus” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 28 martie 2015, pot fi achitziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categoria Preţ
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete