Acest eveniment a avut loc in data de 13 Jan 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 13 ianuarie 2016, de la ora 21:30, maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, alături de trupa sa, va susţine pentru prima dată un concert pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretari incluse în tema sonoră a filmelor „Kill Bill”, „Once upon a Time in America” sau „Karate Kid”, contributia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.

Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofiţer şi Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.

Bilete Gheorghe Zamfir în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Gheorghe Zamfir din Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 13 ianuarie 2016, pot fi achiziţionate din reţeua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Catgorie Preţ
VIP – cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)  120 lei
Acces General – loc la masă/sală – fumători/nefumători 90 lei
Acces General – fără loc/în picioare 90 lei

Concertul Gheorghe Zamfir din Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.