Acest eveniment a avut loc in data de 6 Jan 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 6 ianuarie 2016, de la ora 19:00, se desfăşoară a treia ediţie a concertului extraordinar de Anul Nou la Sala Radio „Mihail Jora” din Bucureşti. Concertul va cuprinde arii şi duete din opere celebre, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Evenimentul de gală are ca invitaţi doi talentaţi artişti lirici din tânăra generaţie, Andreea Mădălina Barbu, soprană de coloratură şi George Ionuţ Vîrban, tenor, care propun duete şi uverturi semnate de compozitori ca Verdi, Mozart, Puccini, Donizetti şi Rossini.

Cei prezenţi vor putea fi încântaţi şi de muzicienii de la Symphactory Orchestra, una dintre cele mai tinere şi profesioniste orchestre private din ţară, sub bagheta lui Tiberiu Soare, unul dintre cei mai apreciaţi dirijori români.

Ȋn pauza concertului, publicul va savura delicatese, răcoritoare şi sucuri naturale de fructe.

Bilete Concert Extraordinar de Anul Nou la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Extraordinar de Anul Nou de la Sala Radio din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 100 lei cumpără bilete
Categoria II 90 lei cumpără bilete
Categoria III 70 lei cumpără bilete

Concertul este organizat de către Fundaţia Calea Victoriei, o instituţie culturală independentă care concepe cursuri şi evenimente în domenii culturale şi de dezvoltare personală.