Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 23.03.2014: Kompas Events anunţă că, din considerente interne, a decis anularea concertului aniversar „EL NEGRO – 15 ani”. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, deţinătorii  sunt rugaţi să contacteze începând de luni, 24 martie, punctele de vânzare de la care au fost achiziţionate. 

Sâmbătă, 29 martie 2014, de la ora 20:00, printre puţinele formaţii de reggae din România, dar cu siguranţă cea mai longevivă, trupa El Negro îşi serbează cea de a 15-a aniversare printr-un concert special la Cinematograful Scala din Bucureşti.

Încă de la începuturile formaţiei, El Negro s-au făcut remarcaţi printr-un sunet nou şi aparte, mai ales pentru piaţa muzicală din România anului 1999. Apariţia de debut a trupei a constat într-un remake al piesei „Spune-mi cine eşti”, a formaţiei Semnal M, difuzată pe canalul TV francez MCM.

Combinaţia de reggae cu influenţe funk şi soul a atras ulterior atenţia şi caselor de discuri din România, urmând numeroase materiale discografice şi concerte în întreaga ţară. Cu un fond puternic în versuri şi sunetul mereu proaspăt, melodiile precum „Mi-e dor de tine” şi „Ploaia” au rămas printre fanii reggae-ului românesc, urmând să fie din nou ascultate pe scena cinematografului Scala din Bucureşti.

O trupă ce s-a aflat în continuă schimbare în cei 15 ani de activitate muzicală, concertul din 29 martie îi va reuni pe instrumentiştii El Negro: Alexandru Borşan (clape), Daniel „Beavis” Olteanu (tobe, samplers), Radu Niculescu (bass, actualmente la trupa lui Smiley), Bogdan Sandu (chitară, actualmente la Trupa Veche), Sebastian Serafimovici (trompetă, Orchestra Radio), Lady Helenne (backing & lead vocal) alături de vocalul trupei, Bogdan Negroiu.

Bilete concert aniversar „El Negro – 15 ani”

Biletele pentru concertul aniversar El Negro de la Cinema Scala din Bucureşti, au fost puse în vânzare în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevarul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.bilete.ro şi www.myticket.ro, la următoarele preţuri:

Categoria VIP 80 lei (întâlnire & poză cu trupa şi afiş cu autograf)
Categoria I 50 lei (loc la parter)
Categoria II 20 lei (loc în balcon)

Concert organizat de Kompas Events.