- Concerte - iConcert.ro

Home » Cinema Scala

Cinema Scala

Bucureşti, Bulevardul Gheorghe Magheru nr. 2-4
Informaţii şi rezervări: 021 316 6708

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Cinema Scala

Concert El Negro la Cinema Scala din Bucureşti – ANULAT

UPDATE 23.03.2014: Kompas Events anunţă că, din considerente interne, a decis anularea concertului aniversar „EL NEGRO – 15 ani”. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, deţinătorii  sunt rugaţi să contacteze începând de luni, 24 martie, punctele de vânzare de la care... 

Valentino Kanzyani şi Catz’N Dogz la Cinema Scala din Bucureşti

Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, începând cu ora 23:00, Valentino Kanzyani şi Catz’N Dogz vor mixa la Cinema Scala din Bucureşti. Încălzirea o va face Gescu şi Priku, iar de visuals se va ocupa Cote.  
9 Nov 2013     ,

RECENZIE: Dylan Moran la Bucureşti – Yeah, yeah este cu siguranţă un da

Dylan Moran, actorul de comedie şi stand-up de origine irlandeză a făcut cunoştinţă cu publicul român marţi seară (8 octombrie 2013), mulţumindu-i pentru că se afla la Cinematograful Scala, când, nu-i aşa, sunt o mulţime de lucruri pe care le poţi face într-o marţi seară în Bucureşti.  

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

RECENZIE: Timpuri Noi – „Unplugged pentru Tata” la Cinema Scala (POZE)

Formaţia Timpuri Noi a susţinut pe 22 aprilie 2013 concertul acustic „Unplugged pentru Tata„. Evenimentul a avut loc la cinematograful Scala din Bucureşti în faţa unui public cunoscător al muzicii trupei ce a făcut istorie în rockul românesc prin avangardismul cu care şi-a... 

POZE: Timpuri Noi – “Unplugged pentru Tata“ la Bucureşti

Trupa Timpuri Noi a susţinut un concert acustic special pe 22 aprilie 2013. “Unplugged pentru Tata“ a avut loc la Cinema Scala din Bucureşti şi i-a adus pe scena, alături de cei de la Timpuri Noi pe: Berti Barbera, Alina Crişan şi cvartetul Solartis.  

Concert Timpuri Noi la Cinema Scala din Bucureşti

Luni, 22 aprilie 2013, de la ora 20:00, trupa Timpuri Noi va urca pe scena Cinematografului Scala din Bucureşti pentru concertul „Unplugged Pentru Tata”.  
22 Apr 2013     ,

Concert Shukar Collective în Cinema Scala din Bucureşti

Miercuri, 16 martie 2011, la Cinema Scala din Bucureşti, Shukar Collective va cânta la deschiderea One World România.  
16 Mar 2011     ,

Concertele lunii martie 2011


Calendaristic vorbind a venit primăvara, iar primăvara aceasta ne aduce extrem de multe evenimente. Horia Brenciu va cânta însoţit de The HB Orchestra pe scena Sălii Palatului. Eddy “The Chief” Clearwater va concerta în Hard Rock Cafe. Iar Ştefan Bănică a pregătit două show-uri extraordinare... 

Folk & Lyrics Fest la Cinematograful Scala din Bucureşti

Vineri, 11 martie 2011, ora 19:30, la Cinema Scala Vineri, 25 februarie 2011, ora 19:00, la Cinematograful Patria din Bucureşti are loc spectacolul „Folk & Lyrics Fest” cu Cătălin Stepa, George Nicolescu şi Maria Ploae.  
11 Mar 2011     ,