Vineri, 19 mai 2023, de la ora 19:00, trupa direcția 5 susține un concert simfonic la Sala Palatului din București.

La mijlocul lunii mai, direcția 5 pregătește o surpriză pentru fanii săi: un nou concert simfonic extraordinar, unde se vor auzi cele mai îndrăgite hituri ale formației, în compania unei orchestre formată din mai mulți instrumentiști de elită din România.

„Seara de 19 mai va fi un moment extrem de special pentru direcția 5. Rar în existența unei trupe se întâmplă un eveniment atât de magic, dar, când are loc, e pur și simplu excepțional. Pentru că îl trăiești intens și cu o mare emoție”, a declarat Marian Ionescu despre concertul de la Sala Palatului.

Înfiinţată în 1991, de Marian Ionescu, direcţia 5 a devenit una dintre cele mai cunoscute trupe din ţară. De-a lungul carierei, formaţia a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock. Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”. De atunci, formaţia este o prezenţă consecventă în muzica autohtonă. Până în prezent, direcţia 5 a lansat peste zeci de materiale discografice, compilații și albume live. De asemenea, trupasusţinut sute de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Iţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Andra, Paula Seling, Andreea Bănică, Loredana Groza şi Lidia Buble şi Nicoleta Nucă.

Bilete concert direcţia 5 Simfonic la Sala Palatului

Biletele pentru concertul direcţia 5 Simfonic la Sala Palatului, de pe 19 mai 2023, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria VIP, 229.42 lei
Categoria I, 198 lei
Categoria II, 166.57 lei
Categoria III, 135.14 lei
Categoria IV, 93.24 lei

Concertul direcția 5 de la Sala Palatului din București este organizat de Media Group Services International.