Duminică, 24 martie 2024, de la ora 19:30, trupa direcția 5 susține un concert special de lansare a noului album „Senzitiv” la Sala Palatului din București.

Evenimentul marchează o etapă importantă în turneul de promovare a ultimului lor album, „Senzitiv”. Fanii vor avea ocazia să se bucure de interpretări ale pieselor deja consacrate, dar și de prime ascultări ale melodiilor de pe noul album.

Înființată în 1991, de Marian Ionescu, direcția 5 a devenit una dintre cele mai cunoscute trupe din țară. De-a lungul carierei, formația a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock. Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”. De atunci, formația este o prezență consecventă în muzica autohtonă. Până în prezent, direcția 5 a lansat peste zeci de materiale discografice, compilații și albume live. De asemenea, trupa a susținut sute de concerte.

„O fată ca ea”, „Dacă ai ști”, „Ești stilul meu”, „Îți mulțumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulți artiști, printre care: Andra, Paula Seling, Andreea Bănică, Loredana Groza, Lidia Buble și Nicoleta Nucă.

Bilete concert direcția 5 la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul direcția 5 la Sala Palatului din București, de pe 24 martie 2024, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Categoria VIP – 219 lei
Categoria A – 158 lei
Categoria B – 129 lei
Categoria C – 109 lei
Categoria D – 69 lei
Categoria E – 49 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Concertul direcția 5 – Lansare album „Senzitiv” la Sala Palatului din București este organizat de BestMusic Live Concerts.