Marţi, 15 noiembrie 2016, de la ora 20:00, De Phazz susţine un concert la Cinema PRO din Bucureşti. Spectacolul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, „Prankster Bride”. Iniţial, concertul a fost anunţat la Sala Palatului, dar din cauza nivelului scăzut de bilete vândute, concertul a fost mutat la Cinema PRO.

Trupa De Phazz revine la Bucureşti după concertul pe care l-a susţinut în cadrul Bucharest GreenSounds Festival 2015. Grupul se întoarce în România cu un nou album, care va fi lansat în luna octombrie. „Prankster Bride”, cel mai recent album semnat De Phazz, este un mix de tonalităţi vocale şi de instrumente complexe. Totodată, noul material de studio este un tribut explicit adus vocilor feminine din trupă.

Formula pentru scenele europene din acest turneu le cuprinde pe solistele Karl Frierson şi Pat Appleton, alături de Oli Rubow (tobe), Bernd Windisch (bass) şi Markus Barlet (bariton, saxofon, flaut). Spectacolele De Phazz conţin o combinaţie de efecte vizuale şi auditive în stare pură, iar vocile artiştilor se îmbină cu sunetele de chitară rock sau vioară clasică. Deşi în mare parte muzica De Phazz e originală, trupa se inspiră şi din piese mai vechi de jazz.

Înfiinţat în Germania, în 1997, De Phazz este un proiect care a abordat mai multe genuri muzicale, de la trip hop la jazz lounge, de la club sound la aranjamente orchestrale pentru formule extinse. Trupa îl are la bază pe producătorul Pit Baumgartner, iar componenţa ei se schimbă la fiecare album.

De la materialul de debut, „Detunized Gravity” (1997), trupa a mai lansat încă 12 albume şi 21 de EP-uri şi single-uri. Piesele „Hell Alright”, „Jazz Music” şi „No Jive” se numără prrintre cele mai cunoscute piese interpretate de formaţia germană. 

Bilete De Phazz la Cinema PRO din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa De Phazz îl va susţine la Cinema PRO din Bucureşti, pe 15 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ Normal
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV  100 lei cumpără bilete

Concertul De Phazz de la Bucureşti este organizat de Events.