Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 23:00, Damian & Brothers lansează, în premieră, albumul aniversar „GYPSY ROCK | Change or Die” printr-un concert la Fratelli Studios din Bucureşti. Smiley, Dan Bittman, Lora, Cristina Bălan, Feli, Sergiu Ferat se numără printre invitaţii speciali ai evenimentului.

La 10 ani de la înfiinţarea proiectului Damian & Brothers, trupa lansează un nou album aniversar, care va fi disponibil în format fizic și digital, începând cu 11 noiembrie 2016, în toate magazinele de specialitate și pe toate platformele de streaming şi download. De asemenea, albumul poate fi achiziţionat şi în seara concertului, de la Fratelli Studios.

Trupa Damian & Brothers a luat ființă acum 10 ani, în decembrie 2006, la iniţiativa lui Damian Drăghici, reîntors în România după o carieră internațională în lumea muzicii pop şi jazz.  În 2016, fondatorul trupei decide să introducă elemente noi în muzica formaţiei, precum: instrumentele tradiționale lăutărești, chitara electrică, basul electric, tobele de rock şi ritmurile de dubstep, reggae și gypsy blues.

Până în prezent, Damian & Brothers a susţinut peste 600 de concerte în România şi în străinătate. De-a lungul carierei, trupa a colaborat pe scenele din România cu mai mulţi artişti de renume, precum: Puya, Voltaj, Nicole Cherry şi Ruby.

Născut într-o familie de muzicieni, Damian Drăghici a învăţat să cânte la diferite instrumente încă de la 3 ani, însă pasiunea pentru nai şi-a dezvoltat-o la celebrul colegiu de muzică Berklee din Boston. Până în prezent, artistul are la activ 18 albume înregistrate.

De-a lungul carierei sale, instrumentistul a colaborat cu mai mulţi muzicieni de renume internaţional, precum: Mike Miller, Dave Weckl, Ramon Stagnaro, Abraham Laboriel, Neil Stubenhaus, John Robinson, Jimmy Johnson, Luis Conte and Oscar Castro Neves. Mai mult, artistul a participat la înregistrarea albumului „Silver Solstice” (2005), al formaţiei Paul Winter Consort, care a câştigat un premiul Grammy la ceremonia din 2006.

Accesul la concert este liber, în limita capacităţii. Pentru mai multe informaţii şi rezervări: 0722 115 115.

Concertul susţinut de Damian & Brothers la Fratelli Studios din Bucureşti este organizat de Gypsy Productions.