Sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 19:30, Cristi Minculescu, Valter și Boro, alături de invitaţi speciali, susţin concertul aniversar care marchează 40 de ani de carieră, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 28 martie 2020, dar a fost reprogramat, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19).

Spectacolul eveniment este marcat de împlinirea a 40 de ani din momentul în care Cristi Minculescu, Valter și Boro și-au pus amprenta asupra fenomenului unic, care avea să devină simbolul unei națiuni, „IRIS”.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești. Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc. Rebeliunea interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Sunt foarte fericit că putem sărbători un moment atât de important pentru noi, împreună cu publicul fără de care nu am fi ajuns la performanțele pe care le avem, dar și alături de prieteni dragi, artiști desăvârșiți, alături de care abia așteptăm să urcăm pe scenă: Felicia Filip, Ștefan Bănică, Pacha Man, corul de copii «Cor cu dor»” – a declarat Cristi Minculescu.

https://www.youtube.com/watch?v=gFlfybH8AvA

Fondată în 1976, IRIS este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate formaţii de rock. Grupul a cunoscut succesul în 1984, când  formaţia a lansat primul album de heavy metal din România, intitulat simplu „Iris I”. Cu 15 materiale de studio, 3 EP-uri şi 3 albume live lansate, nenumărate clipuri şi single-uri premiate, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc.

IRIS are o activitate artistică întinsă pe întreg teritoriul ţării, susţinând de-a lungul anilor mii de concerte în diverse turnee, în aproape toate orașele din România. Printre piesele cele mai cunoscute ale trupei se numără „Somn Bizar”, „Noaptea”, „Să nu crezi nimic”, „Baby” şi „De vei pleca”.

Bilete Cristi Minculescu, Valter și Boro la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Cristi Minculescu, Valter și Boro de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 24 octombrie 2020, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț
Categoria VIP 200 lei bilete
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 100 lei bilete

Biletele cumpărate pentru data inițială, rămân valabile pentru concertul reprogramat în data de 24 octombrie 2020.

Concertul Cristi Minculescu, Valter și Boro de la Sala Palatului este organizat de Best Artist Management.