Acest eveniment a avut loc in data de 23 Jan 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe din Bucureşti aniversează 8 ani de la inaugurare, printr-un concert Cristi Minculescu şi IRIS, un show electrizant, cu piese memorabile: „Somn Bizar”, „Noaptea”, „Să nu crezi nimic”, „Baby”, „De vei pleca” şi multe alte piese ale îndrăgitei trupe.

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 23 ianuarie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) şi Relu Marin (keyboards).

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Bilete concert Cristi Minculescu şi IRIS la Hard Rock Cafe Bucureşti

Biletele pentru concertul Cristi Minculescu şi IRIS de la Hard Rock Cafe Bucureşti, de pe 23 ianuarie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, şi în seara evenimentului de la intrare, în limita locurilor disponibile.

Categorie Preţ presale
Categoria VIP – loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri) 80 lei
Acces General – cu/fără loc la masă – fumători/nefumători 55 lei

Concertul Cristi Minculescu şi IRIS prin care se aniversează 8 ani de Hard Rock Cafe Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.