Duminică, 9 iunie 2019, de la ora 20:00, Connect-R susţine concertul „Eu sunt Ştefan” alături de invitaţi speciali, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Connect-R a decis cu ocazia împlinirii a 37 de ani, să susţină primul concert la Sala Palatului. Va fi pentru prima oară când îi va avea alături pe fanii acestuia, dar şi familia. În cadrul concertului vor urca pe scenă alături de artist numeroase vedete, dar şi surprize din zona muzicii lăutărești.

În cadrul concertului „Eu sunt Ştefan” spectatorii vor asculta cele mai cunoscute piese ale artistului, precum „Vara nu dorm”, „Dă-te-n dragostea mea”, „Noi ne potrivim”, dar şi piese noi precum „Semne” (feat. Andra), „Piele albă, piele neagră” (feat. Shift) sau Vrăjitori (feat. Eliane).

Connect-R, pe numele lui real Ştefan Mihalache, a devenit cunoscut publicului în 2007, când a lansat albumul „Dacă dragostea dispare”. Ceea ce nu se ştie despre artist este că nu ar putea trăi fără trei lucruri în viaţa sa, şi anume muzica, familia și Dumnezeu.

Cu hitul „Vara nu dorm”, Connect-R a stat în topurile muzicale timp de 22 de săptămâni. Piesa „Corso”, alături de Corina, a devenit coloana sonoră a spotului de campanie pentru înghețata Corso, în 2014. Acesta a colaborat cu numeroşi artişti de top, precum Andra, Delia, Smiley, Loredana, Antonia, Alex Velea, Damian Drăghici, Nicole Cherry şi mulţi alţii.

Bilete concert Connect-R – „Eu sunt Ștefan” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Connect-R – „Eu sunt Ștefan” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 9 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Supliment Meet and Greet 370 lei bilete
Categoria Golden VIP 190 lei bilete
Categoria VIP 170 lei bilete
Categoria 1 150 lei bilete
Categoria 2 130 lei bilete
Categoria 3 100 lei bilete
Categoria 4 50 lei bilete

Supliment Meet and Greet: tricou cu autograf şi acces la petrecerea de după spectacol, unde îl vor sărbători pe artist. Suplimentul este valabil doar cu un bilet cumpărat separat pentru concert.

Concertul Connect-R – „Eu sunt Ștefan” de la Sala Palatului din Bucureşti este este organizat de către Sprint Music.