Luni, 6 noiembrie 2023, de la ora 19:00, Chris Norman revine cu un nou concert în România, la Sala Palatului din București. În deschiderea concertului, prezentat de Dan Negru, vor fi prezente și nume mari din industria muzicală românească, trupa Compact și Ovidiu Lipan Țăndărică.

În urma succesului de pe data de 15 mai de la BT Arena din Cluj-Napoca, Chris Norman revine în România. Pe lângă Chris Norman, pe scenă se vor afla Geoff Carline (chitară, voce), Martina Walbeck (clape, voce), Axel Kowollik (bass, voce), Dorino Goldbrunner (tobe) și Rachel Parga (chitară, voce).

Chris Norman și-a făcut debutul muzical odată cu formarea trupei britanice „Smokie”, alături de Alan Silson, Terry Utley și Peter Spencer, ce și-au lansat albumul de debut, „Pass It Around”, în 1975, marcând începutul unei cariere muzicale excepționale. Cu toate acestea, primul hit major, „If You Think You Know How To Love Me”, a venit un an mai târziu, devenind locul 1 în majoritatea țărilor europene. Această piesă a fost doar începutul unei serii impresionante de HIT-uri, precum „Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, „I’ll Meet You At Midnight”, „Needles And Pins”, și „Living Next Door To Alice”, fiind interpretate chiar și în prezent.

Una dintre influențele majore asupra lui Chris Norman, a fost muzica clasică a anilor ’50 și ’60, precum Elvis Presley și Little Richard, dar și legende rock ca The Beatles și The Rolling Stones. Aceste influențe se reflectă în timbrul său distinct și în abordarea muzicală.

În 1994, Chris Norman a primit distincția „Starul video internațional al anului” de la CMT Europe pentru videoclipurile „Jealous Heart”, „The Growing Years” și „Red Hot Screaming Love”. În același an, Chris Norman a format o nouă trupă și a plecat în turneu pentru prima dată în ultimii șase ani.

Anii 2000 au venit cu participări la numeroase festivaluri și emisiuni de televiziune, cea mai cunoscută fiind „Comeback Show” de la televiziunea germană, unde a interpretat „Stumblin’ In” în duet cu C.C. Catch.

Debutul carierei sale solo a început cu HIT-ul „Midnight Lady”, ce a devenit un adevărat fenomen, vânzându-se în peste 1 milion de exemplare și dominând topurile muzicale. Succesul său a continuat cu melodii memorabile precum „Some Hearts Are Diamonds”, „Fearless Hearts”, și „Broken Heroes”, care au consolidat poziția sa ca un artist solo de excepție. În decembrie 2021, Chris Norman a revenit cu albumul „Just A Man”, care a fost creat în colaborare cu mentorul său și prietenul de lungă durată, Mike Chapman.

Bilete Chris Norman la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Chris Norman la Sala Palatului din București din 6 noiembrie 2023, pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro, la urmatoarele categorii de preț:

  • Categoria I – 400 lei
  • Categoria II – 350 lei
  • Categoria III – 300 lei
  • Categoria IV – 250 lei

Concertul Chris Norman de la Sala Palatului din București este organizat de Radu Groza.