Acest eveniment a avut loc in data de 15 Jun 2018.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Vineri, 15 iunie 2018, de la ora 18:00, trupele Cargo, Phoenix şi Celelalte Cuvinte concertează în cadrul celei de-a doua ediţii a concertului „Ca pe vremuri”, de la Arenele Romane din Bucureşti. 

Ajuns la a doua ediţie, cel mai frumos eveniment al rock-ului clasic românesc, „Ca pe vremuri”, merge mai departe propunându-şi să creeze o tradiţie an de an. După ce anul trecut i-a adunat pe aceeaşi scenă pe Iris, Holograf şi Compact, conceptul de concert bazat pe amintiri şi nostalgie reuneşte alte trei trupe legendare ale rock-ului românesc.

În acest an, concertul aduce împreună fanii trupelor Cargo, Phoenix şi Celelalte Cuvinte, pentru a trăi din nou momente istorice, demne de arătat noilor generţii de rockeri, cum poezia se poate armoniza perfect cu heavy-metalul, emoţia, amintirile şi noutatea, într-un spectacol de mai bine de 5 ore de rock.

Cargo este o trupă de rock, hard rock, heavy metal, cea luat fiinţă în anul 1985, din componenţa căreia fac parte Adrian Bărar (chitară), Adrian Ingrişan (voce, chitară), Octavian Pilan (baterie), Ionuţ Cârjă (clape) şi Alin Achim (bas). Piese celebre, precum: „Daca ploaia s-ar opri”, „Doi paşi”,  „Ziua Vrăjitoarelor”, „Aproape de voi”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, „Batacanda” şi „Călare pe motoare”.

Trupa Phoenix a fost deschizătoare de drumuri în muzica românească a celei de a doua jumătăți a secolului XX. Membrii formației au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, ajungând să de-a naștere subgenului rock numit etno rock (inspirat din folclorul românesc autentic). Printre cele mai cunoscute melodii regăsim „Fata verde”, „Nunta”, „În umbra mareului URSS”, „Strunga”, „Pe umeri plete-i curg râu” şi „Într-o nu ştiu care seară”.

Lansată în anii ’80, trupa Celelalte Cuvinte este compusă din Călin Pop (vocal, chitară, flaut), Marcel Breazu (bas, voce), Leontin Iovan (baterie), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) şi Ovidiu Roşu (sunet). Trupa s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în „Iarbă prin păr”, „Un sfârșit e un început” sau „Fără cuvinte”, dar și pentru unicele solo-uri de chitară şi tobe, într-un pur heavy-metal ca în „Se lasă rău”.

Bilete „Ca pe vremuri” de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul „Ca pe Vremuri” de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 15 iunie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Cei mai tari fani 89 lei bilete
Categoria A 159 lei bilete
Categoria B 129 lei bilete
Categoria C 109 lei bilete
Teren 69 lei bilete
VIP 199 lei bilete

Concertul „Ca pe vremuri” de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Sublime România.