Acest eveniment a avut loc in data de 8 May 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 8 mai 2018, de la ora 20:00, celebrul trompetistul Avishai Cohen, unul dintre cei mai aclamaţi muzicieni de jazz ai scenei contemporane, revine pentru a doua oară în concert în România, la Cinema Pro din Bucureşti.

Alături de Yonathan Avishai (pian), Barak Mori (bas) şi Nasheet Waits (tobe), Avishai Cohen va prezenta publicului o nouă colecţie de piese, de pe noul său album, „Cross My Palm With Silver” (2017).

Avishai Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual şi un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice precum şi un activ şef de formaţie sau sideman.

The New York Times l-a descris ca fiind „un trompetist extravagant de înzestrat, relaxat şi sentimental, combinând cu dexteritate sensibilitatea şi flerul”, publicaţia Chicago Reader l-a considerat ca fiind „probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”, iar prestigioasa DownBeat Jazz Magazine l-au votat timp de trei ani consecutiv drept „Rising Star”.

Avishai Cohen este compozitor şi cântăreţ de jazz, originar din Kibbutz Kabri, Israel. Pe lângă aclamata activitate muzicală cu trioul Triveni, trompetistul înregistrează şi susţine turnee mondiale alături de Mark Turner Quartet sau 3 Cohens Sextet, bandul de familie alături de sora lui, clarinetist-saxofonista Anat şi fratele saxofonist Yuval.

Bilete Avishai Cohen de la Cinema Pro din Bucureşti

Biletele pentru concertul Avishai Cohen de la Cinema Pro din Bucureşti, de pe 8 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria 1 185 lei bilete
Categoria 2 145 lei bilete
Categoria 3 100 lei bilete

Concertul Avishai Cohen de la Cinema Pro din Bucureşti este organizat de către Jazz Syndicate Live Sessions.