Joi, 30 noiembrie 2023, de la ora 19;00, Fuego celebrează 30 de ani de carieră într-un concert special la Sala Palatului din București, alături de invitați speciali, printre care se număra: Theo Rose, Mirabela Dauer, Stela Enache, Nico și mulți alții.

Fuego promite să ofere o experiență copleșitoare de emoții și energie în cadrul concertului său, prin reinterpretarea și reorchestrarea celor mai frumoase cântece ale sale. Acest spectacol live, va fi susținut alături de Angry Band din Basarabia, într-o formulă extinsă, și va include prestații speciale ale unor invitați surpriză.

Se anunță un spectacol vizual deosebit, completat de o sceno-tehnică uimitoare, oferind publicului ipostaze inedite. În cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate nu doar șlagărele celebre și piese noi, ci și momente de dans captivante, toate fiind însoțite de emoția profundă caracteristică pieselor de suflet ale artistului.

Originar din Turda, Paul Surugiu-Fuego și-a construit o carieră remarcabilă, începând de la baze și ajungând în vârful industriei artistice. Cu roluri diversificate, precum actor, muzician, compozitor, editorialist și om de televiziune, Fuego demonstrează versatilitate și curaj în a experimenta diferite domenii artistice. Evoluând în mod armonios, el a acumulat numeroase realizări și s-a impus ca un artist puternic, recunoscut pentru show-urile sale la Sala Palatului.

Cântărețul este un nume respectat în lumea artistică, având numeroase premii câștigate, cel mai notabil fiind titlul de „Artist al poporului Republicii Moldova”, obținut în 2012. Cu peste 600 de piese în repertoriu, trei discuri de platină și cinci de aur pentru vânzări, colaborări cu mari artiști români și numeroase proiecte de amploare, el și-a depășit constant propriile obiective. Implicat profund în promovarea artei românești, Fuego nu doar afirmă dragostea pentru România, ci o și demonstrează prin realizarea emisiunii „Drag de România mea!” de 5 ani la TVR 2 și TVR Moldova.

Bilete Fuego la Sala Palatului din București

Biletele la concertul Fuego de la Sala Palatului din București, de pe 30 noiembrie 2023, pot fi achiziționate de pe www.ticketstore.ro, la următoarele categorii de preț:

Categoria 1 – 250 lei
Categoria 2 – 200 lei
Categoria 3 – 150 lei
Categoria 4 – 100 lei