Acest eveniment a avut loc in data de 18 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 18 noiembrie 2016, de la ora 21:00, trupa byron susţine un concert în clubul Fratelli Studios din Bucureşti.

Concertul marchează 10 de ani de activitate a trupei pe scena alternativ rock românească şi face parte dintr-un turneu naţional care mai cuprinde alte trei oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Pentru concertul aniversar, trupa a pregătit un show deosebit, cu invitaţi speciali şi o componenţă multimedia modernă şi imersivă.

Înfiinţată în 2006, trupa byron a susţinut primul concert pe 1 decembrie 2006, la Lăptăria lui Enache din Bucureşti. Trupa s-a făcut remarcată rapid pe scena rock românească datorită stilului abordat, un mix de rock alternativ, progresiv, jazz şi blues.

Călătoria trupei, pe parcursl celor 10 ani, a însemnat 6 albume de studio, 3 DVD-uri live şi colaborări cu artişti de excepţie: Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş şi Nae Caranfil. „Cu capul în nori”, „Graniţa-n raniţă”, „Masa pentru doi” sau „Rămâi cu mine” sunt printre cele mai cunoscute piese ale trupei. De-a lungul carierei sale, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș și Nae Caranfil. În acelaşi timp, formaţia a realizat şi o coloană sonoră, pentru un serial românesc produs de HBO România.

De-a lungul timpului, byron a susţinut numeroase turnee naţionale şi a participat la unele dintre cele mai importante festivaluri de la noi din ţară. De asemenea, trupa a reprezentat România în cadrul World Fest în 2014, festival ce a avut loc în India. Grupul a deschis concertul pe care Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators l-au susţinut la Arenele Romane din Bucureşti în 2015.

Bilete concert byron la Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentrul concertul aniversar de 10 ani pe care trupa byron îl va susţine pe 18 noiembrie 2016 la Fratelli Studios din Bucureşti pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie

Perioadă Preţ
Acces general – 4-17 noiembrie 40 lei
Acces general – în ziua concertului 50 lei