Acest eveniment a avut loc in data de 1 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Spectacolul Cesar Millan – „Once Upon a Dog” de la Sala Palatului din Bucureşti a fost ANULAT, din cauza unor conflicte de ultim moment în programul artistului.

Toţi cumpărătorii de bilete de pe www.iabilet.ro care au plătit prin card, PayPal, Orange sau Vodafone vor primit automat contravaloarea sumele plătite în maximum 14 zile. Cumpărătorii de bilete prin OP, cu plata ramburs sau din punctele fizice vor fi contactaţi de către iabilet.ro pe e-mail pentru a le oferi date bancare pentru transferul sumelor în maximum 14 zile. Cumpărătorii de bilete din reţelele Eventim, bilete.ro, Entertix sau de la Sala Palatului îşi vor recupera banii din punctele de unde au achiziţonat biletele.


Duminică, 1 aprilie 2018, de la ora 20:00, Cesar Millan revine la Bucureşti, pe scena Sălii Palatului, cu show-ul „Once Upon a Dog”, după premiera spectacolului de anul trecut.

Renumitul Cesar Millan are o experienţă de peste 25 de ani în comportamentul şi psihologia canină. Tehnicile antrenorului sunt adesea criticate, însă acesta a reuşit să elimine agresivitatea câinilor aducând armonie între ei şi stăpânii lor, îmbunătăţind deasemenea şi sănătatea acestora.

„Once Upon a Dog” este un eveniment pentru toate vârstele care va include sfaturi, clipuri, imagini din arhiva personală a antrenorului şi amuzament. Show-ul va fi dublat şi în limba română de către un traducator profesionist.

Cesar Millan ne va învăţa cum să avem grijă în mod corect de câinii noştri, cum să le satisfacem nevoile, cum să clădim o relatţe bazată pe încredere şi respect sau tehnici prin care să prevenim comportamentul agresiv al acestora.

Cesar Millan a trecut graniţa Statelor Unite ale Americii la vârsta de 21 de ani, poreclit pe atunci „el Perrero” fiind un iubitor de animale, având o conexiune specială cu câinii. Seria „Dog Whisperer with Cesar Millan” a fost nominalizată de trei ori la Premiile Emmy, un show produs din anul 2004 până în 2012, fiind difuzat în peste 80 de țări din lume, iar cărţile scrise de acesta sunt valabile în 14 ţări. Seria „Dog Whisperer with Cesar Millan” a fost difuzată pe National Geographic Channel şi apoi mutată pe Nat Geo WILD Channel. 

În 2009 a lansat revista „Cesar’s Way” ce cuprinde sfaturi legate de relaţia dintre câini şi oameni. Împreună cu fosta lui soţie au înfiinţat fundaţia Millan, ce poartă în prezent numele Proiectul Cesar Millan Pack, pentru a acorda sprijin financiar adăposturilor şi organizațiilor care se ocupă cu salvarea, reabilitarea şi reamplasarea animalelor abuzate sau abandonate.

Bilete Cesar Millan la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru Cesar Millan de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 1 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală, dar şi în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Presale Presale 1 Presale 2 La intrare
Categoria A 289 lei 219 lei 169 lei 94 lei bilete
Categoria B 300 lei 239lei 175 lei 105 lei bilete
Categoria C 302 lei 250 lei 185 lei 120 lei bilete
Categoria D 350 lei 280 lei 190 lei 130 lei bilete