Acest eveniment a avut loc in data de 26 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 26 martie 2018, de la ora 20:00, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti va avea loc un spectacol de dans susţinut de compania Cazacii Rusiei din Moscova. Artiştii vor mai susţine alte două spectacole şi în Iaşi – Opera Naţională (23 martie) şi Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor (25 martie).

Cazacii Rusiei, mai cunoscuţi sub denumirea de Russian Cossack State Dance Company, este considerată cea mai bună companie de dans din Rusia. Spectacolul din Bucureşti promite a fi o demonstraţie în forţă de energie şi fascinaţie.

Membrii companiei de dans Cazacii Rusiei au dansat pe scene din toată lumea, pe toate continentele, în peste 20 de ţări. Începului anului 2018 îi aduce pe trei scene din România, iar cei prezenţi la spectacol vor asista la un show inedit. Viaţa cazacilor va fi ilustrată în paşi de dans, prin nouă seturi de costume speciale şi muzică live.

Coregrafia lor îmbină elemente de balet, gimnastică, acrobaţie, dans modern, dar şi dans tradiţional. Cu un decor ilustrativ şi piese ruseşti renumite în întreaga lume, Cazacii Rusiei vor ţine publicul cu sufletul la gură timp de aproape două ore. Spectacolul poartă semnătura directorului artistic, Maestru Emerit, Leonid Milovanov.

Bilete Cazacii Rusiei la Sala Palatului din București

Biletele pentru spectacolul Cazacii Rusiei de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 26 martie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Entertix şi online de pe www.blt.ro, www.entertix.ro şi www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 250 lei bilete
Categoria I 200 lei bilete
Categoria II 150 lei bilete
Categoria III 100 lei bilete
Categoria IV 80 lei bilete

Evenimentul Cazacii Rusiei de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Asociaţia Culturală Mall4Art.