Cu o carieră foarte bogată în spate, Benone Sinulescu îşi invită toţi prietenii la un concert aniversar cu ocazia împlinirii vârstei de 77 de ani. Evenimentul ce va sărbători şi 60 de ani de carieră va avea loc în data de 22 mai 2014, la Sala Palatului din Bucureşti.

Benone Sinulescu, 60 de ani de carieră în 77 de ani de viaţă

În urmă cu aproape 77 de ani, în judeţul Buzău, se năştea unul dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii româneşti, Benone Sinulescu. Timp de 60 de ani, artistul a avut onoarea să colaboreze atât cu ansamblul „Ciocârlia”, cât şi cu artişti precum Maria Latăreţu, Maria Tănase, Ioana Radu, Mia Braia, Ion Luican, Angela Moldovan, Lucreţia Ciobanu, Rodica Bujor, Ion Cristoreanu, Ştefan Lăzărescu, Emil Gavriş, Alexandru Grozuţă şi mulţi alţii, cel mai răsunător duet al său fiind cel alături de Irina Loghin.

Firea sa pozitivă l-a ajutat de-a lungul anilor să se păstreze deschis lucrurilor noi, astfel făcând o trecere spre muzica dance cu influenţe folclorice a anului 1999 printr-o colaborare alături de trupa Ro-Mania cu melodiile „Radu Mamii” şi „Crăşmăriţa din Buzău”.

O  astfel de carieră nu a trecut neobservată, pe parcursul activităţii sale Benone Sinulescu a obţinut numeroase premii şi distincţii, printre care şi premiul Ministerului Culturii pentru întreaga activitate decernat de către Preşedinţia României.

Aniversarea de 77 de ani de existenţă şi 60 de ani de carieră îl va ajuta pe Benone Sinulescu să se reunească pe scena Sălii Palatului din Bucureşti cu mulţi dintre prietenii săi, printre aceştia regăsim nume precum: Sofia Vicoveanca, Petrică Mâţu Stoian, Margareta Pâslaru, dar şi trupa Ro-Mania. Evenimentul o va avea ca amfitrionă pe îndrăgita actriţă Adriana Trandafir.

Bilete „Benone 77” la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Benone 77 de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria Preţ
VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 100 lei cumpără bilete
Categoria II 75 lei cumpără bilete
Categoria III 55 lei cumpără bilete