Acest eveniment a avut loc in data de 15 May 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 15 mai 2018, de la ora 20:00, are loc spectacolul susţinut de Ballet Flamenco Español, la Sala Palatului din Bucureşti. Artiştii de origine spaniolă pregătesc un spectacol complex de muzică şi dans, bazat pe îmbinarea elementelor flamenco tradiţionale cu cele moderne.

Fiecare latură a dansului spaniol va fi prezentată în cele trei părţi ale show-ului.

Prima parte a spectacolului se numeşte „Bolero” şi reprezintă fuziunea dintre dansul clasic spaniol şi flamenco, în care se pune accent pe forţă, schimbări de ritm şi jocuri de lumini.

A doua parte este numită „Zapateado a Mozart” şi este interpretată de unul sau doi soliști ce redau bogăția accentelor muzicale, contratimpii şi sincopele specifice unei atmosfere de reverie.

În ultima parte a spectacolului, intitulată „Flamenco in Live”, ne vor fi prezentate elementele de natură estetică cât şi elementele expresive ce au puterea să ne transmită esenţa pură a dansului flamenco. În această parte a spectacolului vor predomina vivacitatea şi ritmul alert, precum şi îmbinarea armonioasă a elementelor tradiţionale cu cele moderne.

Ballet Flamenco Español a fost înfiinţat în anul 2017 de către Tito Osuna cu scopul de a arăta lumii ce înseamnă dansul spaniol clasic cât şi cel flamenco, stiluri care sunt adesea confundate.

Tito Osuna s-a născut într-o familie iubitoare de artă, studiind încă de mic pianul, harpa, design de lumini şi baletul clasic. A colaborat cu numeroase companii precum Maya Plisetskaya, Baletul Julio Bocca, Baletul din Munich, Baletul din Sofia, Baletul Naţional din Cuba şi nu numai.

Bilete la Ballet Flamenco Español la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru Ballet Flamenco Español de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 15 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ Presale Preţ normal
Categoria VIP 156 lei 195 lei bilete
Categoria 1 120 lei 150 lei bilete
Categoria 2 104 lei 130 lei bilete
Categoria 3 64 lei 80 lei bilete
Categoria 4 40 lei 50 lei bilete

Spectacolul Ballet Flamenco Español de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Spectaculis.