Acest eveniment a avut loc in data de 19 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 19 februarie 2015, de la ora 21:30, fosta solistă The Gathering, Anneke Van Giersbergen, alături de mintea din spatele Ayreon, Arjen Lucassen, vor susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, în cadrul unui show din turneul „The Gentle Storm Acoustic”.

Turneul vine în pregătirea albumului pe care cei doi urmează să-l scoată împreună, album ce va fi lansat pe 23 martie 2015 şi care va purta numele de „The Diary”. Albumul va fi o producţie epică pe măsura numelui Ayeron şi va avea două CD-uri, primul cu variantele metal ale pieselor, iar al doilea plin cu aranjamente mai domoale. Se zvoneşte că Anneke va reveni în spatele chitării electrice, iar vocea va reaminti de „Mandylion”, albumul mult apreciat de la The Gathering.

„Sunt foarte fericită că Arjen a fost de acord să mi se alăture în aceste show-uri acustice. Voi cânta un set solo, iar la jumatatea show-ului Arjen mă va însoţi pe scenă. Vom cânta şi nişte melodii clasice Ayreon împreună, alături de multe altele în premieră de pe următorul album. Va fi o oportunitate unică să ne vedeţi cântând împreună şi abia aştept să împart scena cu Arjen” a declarat Anneke.

Anneke Van Giersbergen vine la Bucureşti cu câteva luni înainte de apariţia la festivalul Metalhead Meeting 2015 cu The Sirens, festival unde va împărţi scena cu trupe precum Amorphis, Bloodbath, Turisas, Cargo, Lacrimas Profundere, Primordial, Triptykon sau Antimatter.

Bilete Anneke Van Giersbergen şi Arjen Lucassen la Bucureşti

Biletele pentru concertul „The Gentle Storm”, de pe 19 februarie 2015 de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Fără loc 45 lei cumpără bilete
Cu loc la masă (fumători sau nefumători) 45 lei EPUIZATE
VIP cu loc la masă în faţa scenei 65 lei EPUIZATE
În ziua concertului 50 lie

Concert Anneke Van Giersbergen şi Arjen la Hard Rock Cafe din Bucureşti este o productie METALHEAD.