Anneke van Giersbergen - Concerte Anneke van Giersbergen - iConcert.ro

Home » Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Anneke van Giersbergen

FOTO: Anneke Van Giersbergen şi Arjen Lucassen la Bucureşti

Anneke Van Giersbergen şi Arjen Lucassen au venit în concert la Bucureşti cu proiectul The Gentle Storm Acoustic. Evenimentul a avut loc la Hard Rock Cafe, pe 19 februarie 2015. Vezi galeria foto de la concertul Anneke Van Giersbergen şi Arjen Lucassen la Bucureşti!  

Concert Anneke Van Giersbergen şi Arjen Lucassen la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Joi, 19 februarie 2015, de la ora 21:30, fosta solistă The Gathering, Anneke Van Giersbergen, alături de mintea din spatele Ayreon, Arjen Lucassen, vor susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, în cadrul unui show din turneul „The Gentle Storm Acoustic”.  
19 Feb 2015     ,

Concertele anului 2015 în România

Anul care stă să înceapă va fi unul bogat în evenimente muzicale pe care nu trebuie să le ratezi. 2015 vine cu previziuni muzicale de excepţie, variate şi pe gustul fiecăruia. Am pus cap la cap toate concertele din 2015 anunţate până în prezent şi te invităm să-ţi planifici agenda pentru... 

POZE: Anneke van Giersbergen în The Silver Church din Bucureşti

Anneke van Giersbergen a revenit în The Silver Church Club din Bucureşti miercuri, 27 noiembrie 2013. Artistă olandeză le-a prezentat fanilor din Bucureşti cel mai recent album al său „Drive„. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Anneke van Giersbergen în The Silver Church din Bucureşti (CONCURS)

Miercuri, 27 noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, Anneke van Giersbergen revine pe scena The Silver Church din Bucureşti, cu un concert extraordinar. Artista va prezenta publicului cel mai nou album al său, „Drive”.  
27 Nov 2013     ,

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

POZE: Anneke van Giersbergen la Bucureşti în The Silver Church

Cântăreaţa olandeză Anneke van Giersbergen a susţinut un concert la Bucureşti în The Silver Church, duminică, 22 aprilie 2012. Concertul a făcut parte din turneul de promovare al albumului „Everything Is Changing”.  

Concertele lunii aprilie 2012


De la nebunia Sensation “The Ocean of White” la fenomenul Kings on Ice sau impresionantul Todes Balet, Bucureştiul va avea parte de spectacole unice în aprilie 2012. În plus, Nigel Kennedy, David Bisbal, Horia Brenciu, Mihai Mărgineanu şi Anneke van Giersbergen îşi vor încânta fanii români.  

Concert Anneke van Giersbergen în The Silver Church din Bucureşti

Duminică, 22 aprilie 2012, începând cu ora 20:00, cântăreaţa olandeză Anneke van Giersbergen va susţine un concert în clubul The Silver Church din Bucureşti. Evenimentul face parte din turneul de promovare al albumului „Everything Is Changing„, care a fost lansat la începutul... 
22 Apr 2012     ,

Concertele anului 2012 în România


Red Hot Chili Peppers, Tarja Turunen, Toto Cutugno şi Lara Fabian sunt doar o parte dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2012. În plus, pentru anul acesta organizatorii au pregătit o mulţime de alte surprize. Evenimente ca „Saltimbanco” al Cirque... 


Social Media

iConcert.ro