Acest eveniment a avut loc in data de 21 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 octombrie 2016, de la ora 22:00, TrancENDancE prezintă „10 Years of TrancENDancE” cu Aly & Fila, Cosmic Gate feat. Emma Hewitt, Ruben de Ronde şi Snatt & Vix la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti.

Înfiinţat în anul 2003,  Aly & Fila este un duo de muzică trance, oiginar din Cairo, Egipt. Grupul are lansate, până în prezent, 5 albume de studio şi 31 single-uri şi EP-uri. Atât producţiile de la începutul carierei lor, precum „Eye of Horus” și „Spirit of Ka”, cât şi hiturile mai recente, cum ar fi „Running”, „Without You”, se împletesc armonios cu mixuri inedite.

De-a lungul timpului, cei doi DJ-i eu colaborat cu mai mulţi artişti, printre care Jwaydan, Chris Jones, Josie, Roxane Emery şi Roger Shah. În acelaşi timp, duoul a mixat la numeroase festivaluri precum Ultra Music Festival, Tomorrowland, Global Gathering şi Luminosity Beach Festival.

Cosmic Gate reprezintă unul dintre cele mai cunoscute nume de muzică trance şi este format din Claus Terhoeven şi Stefan Bossems. Cei doi au debutat în 1999, iar primul lor single a fost „The Drums”, urmat de „Exploration of Space”, „Mental Atmosphere” şi remixul la „Somewhere over the Rainbow”, care foloseşte sample-uri din filmul „Vrăjitorul din Oz”. Cosmic Gate au remixat track-uri care poartă semnătura unor artişti renumiți ca Tiësto, Ferry Corsten, Blank & Jones, Israel Kamakawiwo’ole, Svenson & Gielen şi Vanessa-Mae.

În ultimii ani, sound-ul specific Cosmic Gate s-a dezvoltat şi a evoluat de la hard trance la un stil mai progressive, mai ales după cu apariţia celui de-al treilea album „Earth Mover” (2006). Cosmic Gate au participat ca DJ-i la peste 1000 de evenimente cu o medie de aproximativ 130 de spectacole pe an. Au evoluat în cluburi ca Ministry of Sound, The Goverment şi Privilege Ibiza şi au împărțit pupitrul cu nume celebre din industrie, precum Armin van Buuren, Ferry Corsten, W&W şi Hardwell.

Ruben De Ronde se remarcă ca fiind un artist aparte, rezident la festivalurile Armada şi al turului mondial „A State Of Trance”, cu Armin van Buuren. Stilul său este unul progressive, trance cu influenţe de chillout. DJ-ul olandez a remixat track-uri semnate la Aly & Fila, Cosmic Gate, Above & Beyond şi mulţi alţii.

Punctul culminant al carierei sale a avut loc în 2015, când a creat imnului oficial pentru cel mai mare festival de muzică trance outdoor, Amesterdam’s Electronic Family Festival. Până în prezent, DJ-ul a lansat 3 albume şi pregăteşte o nouă surpriză pentru fanii săi în următoarea perioadă, un nou album.

Bilete 10 Years of TrancENDancE la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru 10 Years of TrancENDancE, care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 21 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general 50 lei cumpără bilete
VIP 100 lei cumpără bilete

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

10 Years of TrancENDancE cu Aly & Fila, Cosmic Gate feat. Emma Hewitt, Ruben De Ronde şi Snatt & Vix este un eveniment  TrancENDancE.