Acest eveniment a avut loc in data de 12 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 12 februarie 2015, de la ora 21:00, trupa VUNK susţine concertul #PrimaVedere în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul VUNK – #PrimaVedere

Completează formularul de mai jos până miercuri, 11 februarie 2015, ora 18:00, şi poţi câştiga o invitaţie valabilă pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorul este Cezar Ştefan Ruptasu. Felicitări!


La prima vedere, pare un concert obişnuit. Dar niciun concert VUNK nu este unul obişnuit. Şi v-am obişnuit cu asta. PRIMA VEDERE cu VUNK din 2015 este aproape şi va fi un nou pas în povestea noastră care se spune, mereu altfel, pe scenă.

Ne întâlnim, din nou, cu visele, bucuriile, speranţele noastre şi ale voastre la un loc. Transformăm Hard Rock Cafe în cel mai frumos loc de întâlnire. Iar dacă iubeşti, cheamă-ţi persoana care te bucură cel mai tare şi dă-i întâlnire acolo. O să vă facem o surpriză… ;) Ne pregatim să spunem şi în 2015 că între noi şi voi este mereu dragoste la PRIMA VEDERE.

Bilete VUNK – #PrimaVedere la Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul VUNK – #PrimaVedere din Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 12 februarie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, dar şi de la Hard Rock Cafe, în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

Categorie/Perioada Preţ
Bilet cu loc la masă fumători sau nefumători (250 locuri) 100 lei cumpără bilete
Bilet fără loc (în faţa scenei) – până la 31 ianuarie 66 lei  cumpără bilete
Bilet fără loc (în faţa scenei) – după 1 februarie 75 lei  cumpără bilete

Un eveniment Sublime şi BestMusic Live Concerts.