Acest eveniment a avut loc in data de 5 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, de la ora 20:00, UMEK, Sébastien Léger, Mark Fanciulli şi Synech vin la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul unui show de lansare a brandului de evenimente UNDERCOLOR.

Iniţial evenimentul a fost programat pe 5 decembrie, la Bruxelles, dar organizatorii au decis mutarea evenimentului la Bucureşti, din cauza ameninţărilor teroriste.

„Bineînţeles că siguranţa publicului este motivul care ne-a determinat să mutăm evenimentul într-o ţară sigură. Pe lângă măsurile de securitate, am ales şi un spaţiu care corespunde normelor de siguranţă europene. Arenele Romane din Bucureşti este locaţia pe care am considerat-o printre cele mai sigure pentru lansarea conceptului european UNDERCOLOR, un eveniment bazat pe o producţie ce va colora o noapte underground într-o ambianţă inedită cu decoruri UV ce vor acoperi locaţia în întregime, animaţie UV şi mapping show”, a declarat organizatorul evenimentului.

UMEK este DJ-ul şi producătorul legendă din Slovenia, clasat pe locul 2 pentru stilul techno şi tech house, după Richie Hawtin, conform topdeejays.com. În 2012, invitat în cadrul evenimentului Ministry of Sound la Bucureşti, a avut parte de un public foarte numeros: peste 3.500 de persoane. Mai târziu, în 2014, a fost invitatul special la Liberty Parade cu un public de peste 70.000 de oameni.

Sébastien Léger este un DJ şi un producător de origine franceză. Cea mai recentă apariţie în România a avut-o în anul 2013, în cadrul evenimentului White Sensation de la Romexpo.

Mark Fanciulli vine pentru prima dată în România. Mark, DJ şi producător din Marea Britanie, s-a făcut remarcat cu piesa „The tide”, care a avut un impact enorm în zona de clubbing. Piesa a fost susţinută de DJ ca: Joris Voorn, Richie Hawtin, Marco Carola.

Bilete UNDERCOLOR la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru petrecerea UNDERCOLOR sunt disponibile în avans pe site-ul www.iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet la preţuri  cuprinse între 45 lei – Regular şi 80 lei, la categoria VIP. La intrare, biletele vor costa 60 lei – Regular şi 100 lei – VIP.