Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, Ulf Eriksson va mixa în Control Club din Bucureşti. Line up-ul este completat de Vlad Caia.

La Kontra Music, Ulf Eriksson scoate realeasuri care pun muzicianul înaintea producătorului şi acoperă diferite zone ale spectrului sonor, fără a se abate de la un principiu de bazĂ: acela de a promova artişti care transformă gândurile şi emoţiile în muzică, nu doar simple producţii care pot satisface cerinţele scenei de dans.

Albumele semnate de Jason Fine sau Jonsson/Alter, releasurile de 12” ale lui a lui Luke Hess sau Agaric, ca şi remixurile briliante ale lui Marcel Dettmann, Move D, Shed, Jus Ed, Ben Klock, Donato Dozzy sau Heinrich Mueller, alcătuiesc un portet complex al lui Ulf Eriksson şi al deschiderii extraordinare a labelului pe care îl conduce.

Vlad Caia face o muzică care impresionează prin producţie, dar în care prioritare sunt experimentul, caracterul de funk şi calitatea piesei. Cu releasuri scoase la diverse labeluri, Vlad Caia se concentreaza in prezent asupra laturii mai experimentale ale lucrurilor, aliniat la acelaşi principiu conform căruia genurile sunt plictisitoare, iar muzica este fun.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Acest eveniment este ultima petrecere Red Bull Music Academy din 2013.