Acest eveniment a avut loc in data de 29 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , , , , , , din , , , , , , .

Trooper pleacă în turneul naţional „An Iron Tribute 2”, turneu ce aduce un omagiu trupei britanice Iron Maiden. Turneul va demara în luna octombrie şi se va încheia în primavară la Bucureşti, cu un eveniment ale cărui coordonate vor fi dezvăluite mai târziu.

Încă de la debutul trupei, acum aproape 20 de ani, rockerii din Târgovişte au avut o legătură specială cu trupa Iron Maiden, numele de Trooper fiind inspirit din piesa „The Trooper” a formaţiei britanice. Această legătură s-a întărit în momentul în care Trooper a avut ocazia să cânte în concertul de deschiderea pentru Iron Maiden, ataşamentul devenind unul permanent.

Proiectul „An Iron Tribute” a debutat în urmă cu doi ani, urmând ca ce-a de-a doua parte să ia startul în luna octombrie. Concertele vor cuprinde o oră de piese trupei Iron Maiden, dar şi o oră cu piesele Trooper. De asemenea, un alt element interesant al spectacolului este faptul că în ora dedicată melodiilor trupei se va pune accentul pe „Vlad Ţepeş – Poemele Valahiei” datorită aniversării a 5 ani de la lansarea albumului.

Program turneu Trooper – „An Iron Tribute 2”

Primele date confirmate ale turneului naţional „An Iron Tribute 2” sunt:

Localitate Data Locaţie
Câmpina 10 octombrie 2014 Club Live
Braşov 11 octombrie 2014 Rockstadt
Târgovişte 14 noiembrie 2014 Fiord
Timişoara 15 noiembrie 2014 Club Daos
Bacău 21 noiembrie 2014 Pub S
Suceava 22 noiembrie 2014 31 Motor's Pub
Mangalia 29 noiembrie 2014 La Berarie

Tot în această toamnă Trooper are programat un concert la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul „Dialogurilor generaţiilor rock”, alături de Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu Supergrup, pe 1 noiembrie.