Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 31 decembrie 2013, de la ora 22:00, The Fresh prezintă petrecerea de Revelion 2014 – Rugged Beards & Sill Glasses, în cortul principal de la Palatul Ghika din Bucureşti.

Barba decorată ca a piraţilor din Caraibe, barba marinărească – bogată, stufoasă, barba circulară sau răvăşită va face parte din recuzita necesară nopţii ce sărbătorește trecerea din 2013 în 2014. Oferta este largă, la fel ca cea perechilor de ochelari cu care va fi asortată: John Lennon, SCI-FI, cat-eyes sau originalii New Year’s Glasses, în formă de inimă, şampanie sau giganţi.

Vedetele serii vor fi DJ Cam, unul dintre cei mai influenţi artişti din era „French Touch” (Daft Punk, Air, Cassius) cu stilul său unic de sampel-uri de jazz amestecate cu old school hip-hop şi electronica, alături de Les Elephants Bizarres, OK Corral, Charlie Boy, Dun & Dvn, trio-ul Golan.

Evenimentul pune la dispoziţie „open-bar” şi „open bufet” cu un număr de locuri limitat. Preţul unui bilet este de 290 lei de persoană, iar la 10 bilete achiziţionate al 11-lea este gratuit.

Biletele se pot procura de la 0740 250 360 / [email protected]

Accesul este strict interzis persoanelor sub 18 ani!