Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 22:00, The Fresh pregăteşte peTrecerea de Revelion dintre ani alături de GOLAN Live, Fouchat, Andreea Veder şi Snups x Happy Gutenberg, la TERRA Events Hall din Bucureşti.

Lineup Revelion The Fresh NYE Party 2017

GOLAN Live
Fouchat
Andreea Veder
Snups x Happy Gutenberg

În paşi de dans, trecem în noul an plini de optimism şi învăluiţi de magia sărbătorilor de iarnă. Talentaţii băieţi de la GOLAN pregătesc un spectacol vocal-instrumental inedit, ca o călătorie muzicală în viitor. Alături de ei, urcă pe scena Terra Events Hall, Andreea Veder cu selecţia sa de beat-uri pline de energie, Fouchat cu un platou de ritmuri seducătoare şi Snups x Happy Gutenberg, duo ce pregăteşte o combinaţie jucăuşă de stiluri muzicale şi stări dansante.

Bilete The Fresh NYE Party 2017

Biletele pentru The Fresh NYE Party 2017 sunt disponibile la preţul de 350 lei şi includ Open Bar, bufet suedez, creat de talentatul Chef Păpuș, şi şansa de a obţine o invitaţie la Ballantine’s x Boiler ROOM Madrid ft. Maya Jane Coles, cu avion şi cazare incluse. Pentru bilete și mai multe detalii: [email protected] / 0740250360

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis!