Subscribe (Ungaria), Piranha (Bulgaria), 1000MODS (Grecia), Hentai Corporation (Cehia) şi Madddog (Italia) vor concerta anul acesta B’ESTFEST Summer Camp. Festivalul de la Tunari, care anual aduce în faţă publicului autohton muzicieni din toată lumea, va avea loc anul acesta între 5 şi 7 iulie 2013.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Evenimentul organizat de Emagic s-a bucurat la fiecare ediţie de prezenţe muzicale din toată lumea, întărind ideea că muzica este un limbaj comun, nelimitat în niciun fel de bariere temporale sau spaţiale. Anul acesta, muzicieni din peste 12 ţări vor urca pe scenele festivalului printre aceştia: TexasNasNoisiaChase and Status (Live), Enter Shikari şi multe altele.

Diversitate muzicală şi culturală la B’ESTFEST 2013

Subscribe este un nume de cunoscut de iubitorii rockului din România. Trupa din Ungaria a semnat condica de mai multe ori la Peninsula, a fost prezentă la Route68 Summerfest 2012, ARTmania 2009 şi SamFest Rock 2009. Una dintre cele mai respectate trupe ale „underground-ului” ungar, Subscribe combină progressive modern metal cu influenţe din folk, jazz, reggae, hardcore şi chiar funk. Trupa va urca pe scena B’ESTFEST pe 7 iulie 2013, în ultima zi de festival.

Piranha este o trupă de punk rock din Bulgaria, formată în 2011. Din trupă fac parte membri unor grupuri ca: Brothers In Blood, Vendetta, Last Hope, C4 şi TVU, uniţi de pasiunea pentru skatebording şi punk. Albumul lor de debut, “Skate After Death” va fi lansat luna aceasta, iar trupa va concerta la B’ESTFEST Park pe 6 iulie 2013, în aceeaşi zi cu Nas, Noisia, Nneka şi Biohazard.

1000MODS îşi caracterizează stilul muzical ca fiind: psychedelic stoner rock. Trupa a luat fiinţă în vara lui 2006 în Grecia, iar patru ani mai târziu îşi lansa albumul de debut „Super Van Vacation„, la care au lucrat alături de producătorul Billy Anderson. 1000MODS a susţinut peste 100 de show-uri live şi vor ajunge pentru prima dată la B’ESTFEST pe 5 iulie.

Din Cehia, la vor ajunge festivalul de la Tunari cei de la Hentai Corporation. Genul muzical al trupei poate fi considerat un amalgam de stiluri (cu infuenţe ce merg de la muzică tradiţională la drum and bass), dar care are la bază trash metalul. Hentai Corporation va concerta la festival pe 7 iulie, în cadrul CEETEP (Central Eastern European Talent Exchange Program), în parteneriat cu festivalul Rock For People din Cehia. Prin intermediul acestui program în 2011 pe scena B’ESTFEST au urcat cei de la Smallman din Bulgaria, iar Madame Hooligan şi Moonlight Breakfast au concertat la Spirit of Burgas (Bulgaria).

Reggae, punk, hard-core, hard-rock şi ska se combină armonios şi dau naştere stilului plin de energie al trupei Madddog din Italia. Trupa a luat fiinţă în 2008 şi abordează teme precum revoluţie, vise, dragoste şi nopţi sălbatice. Madddog va concerta la B’ESTFEST Summer Camp pe 7 iulie.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.