Acest eveniment a avut loc in data de 14 Jan 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 ianuarie 2014, începând cu ora 21:00, în Hard Rock Cafe din Bucureşti va avea loc în premieră un show de stand-up comedy cu Micutzu şi Badea.

Micutzu (Cosmin Nedelcu), unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de la Cafe Deko, conturează rapid eroi pentru scatch-urile sale prin observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante, aşa că improvizaţia este un instrument important în prestaţiile lui, spumoase, spontane, şi, adesea inspirate chiar de persoanele aflate în sală.

Badea (Dan Badea), un alt nume foarte apreciat pe scena de profil din România, ajunge în casele tuturor prin intermediul emisiunii Stand up Café, difuzate de HBO România. Despre stand up comedy spune că „este un mod de viaţă, un fel de a gândi şi o modalitate minunată de a cunoaşte oameni”.

Bilete Stand-up Comedy în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru acest show de stand-up comedy vor avea preţul de 50 lei (pentru locurile în faţa scenei) sau 35 de lei (locurile în sală) şi se pot achiziţiona online pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe.

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.