Acest eveniment a avut loc in data de 28 Jan 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 28 ianuarie 2014, începând cu ora 21:00, în Hard Rock Cafe din Bucureşti va avea loc un nou show de stand-up comedy cu Bordea şi Văncică.

Hazliu şi imprevizibil, „păcătosul” Cătălin Bordea, este o piesă de bază în cadrul echipei emisiunii Un show păcătos. De formaţie actor, Bordea şi-a descoperit veleităţile de comediant în urmă cu 10 ani şi se manifestă cu plăcere în acest segment, din pasiune pentru libertatea de exprimare şi caracterul spontan al genului.

Adrian Văncică a devenit foarte cunoscut graţie personajului  Celentano din serialul românesc de comedie Las Fierbinţi. Registrul interpretativ al actorului este însă mult mai amplu mergând de la apariţiile pe scena Teatrului Nottara până la roluri în filme de lung metraj precum „Hârtia va fi albastră” sau „Amintiri din epoca de aur”.

Bilete Stand-up Comedy în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru acest show de stand-up comedy vor avea preţul de 50 lei (pentru locurile în faţa scenei) sau 35 de lei (locurile în sală) şi se pot achiziţiona online pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe.

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.