Acest eveniment a avut loc in data de 21 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 21 februarie 2015, de la ora 20:00, SONOR revine cu a treia ediţie, după o pauză de trei luni, alături de Moonlight Breakfast, Basska şi K-lu, la World Trade Center din Bucureşti.

După o pauză de un an, Moonlight Breakfast revine pentru prima oară la Bucureşti cu ocazia SONOR III, eveniment pentru care trupa pregăteşte prezentarea a 5 piese de pe noul album. Încă de la lansarea lor, Moonlight Breakfast au fost într-o continuă ascensiune atât în ţară, cât şi în topurile din Marea Britanie, Germania şi Olanda.

Al doilea nume de pe afişul SONOR III este trupa Basska, înfiinţată în anul 2013 la Bucureşti. Conceptul a fost creat de 5 foşti membri ai trupei East Roots: Mihai Para (baterie), Laur Iftene (bass / sitar), Cristian Scurtu (chitară) şi Adelin Dragu (percuţie) alături de Theo „Vapor”, Radu Cotfas (voce) şi Codin Orăşeanu (producţie / sunet). Stilul abordat de Basska îmbină muzica electronic, reggae şi ska.

Cu un stil greu de confundat, al treilea invitat SONOR III este K-lu. Încă din 2005, K-lu promovează funk, hip hop şi breaks, combinate cu tehnica dinamică de turntablism. Petrecerile animate de K-lu au întotdeauna momente amuzante extrase din filmele româneşti vechi, combinând muzica cu moment de comedie. K-lu poate fi recunoscut din o mulţime de proiecte şi trupe alături de care a concertat în cadrul festivalulilor de jazz, pe scena filarmonicii din Timişoara sau chiar în afara ţării. Un plus de noutate îl reprezintă show-urile audio-video precum şi apariţia primului sau album intitulat ”Chestii, socoteli”.

Bilete SONOR III la World Trade Center Bucureşti

Biletele pentru SONOR III, ce va avea loc pe 21 februarie 2015, la World Trade Center din Bucureşti, sunt disponibile online pe www.iabilet.ro la preţul special de pre-sale, 30 de lei. La intrare, în seara evenimentului, preţul unui bilet va fi de 40 lei.

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani!