Duminică și luni, pe 1 și 2 decembrie 2019, de la ora 20:00, trupa Subcarpaţi revine în concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Având în vedere ca primul concert este SOLD OUT, la cererea publicului, trupa va mai susţine un al doilea concert pe 2 decembrie.

Subcarpaţi a luat fiinţă în 2010, la iniţiativa lui MC Bean (Alexe Marius Andrei), solistul Şuie Paparude. Stilul muzical adoptat este un mix exploziv între folclorul tradiţional românesc şi ritmurile de astăzi: trip hop, dancehall, dubstep. Proiectul muzical Subcarpaţi a însemnat colaborări cu mai mulţi artişti: Omu’ Gnom, DJ Limun din Timișoara, Mara și Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Argatu’. „Rabdă Inimă”, „Frunzuliţă, iarbă deasă”, „Balada Românului” şi „Rege pe deal” sunt printre cele mai apreciate piese Subcarpaţi.

Bilete Subcarpaţi la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care Subcarpaţi le susţine pe 1 și 2 decembrie 2019 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Categorie Presale La intrare
Acces general – 1 decembrie - - SOLD OUT
Acces general – 2 decembrie 80 lei 100 lei bilete

Presale – până pe 2 decembrie.

Concertul Sărbătoarea Subcarpaţi de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.