Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2019.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În noaptea dintre ani, pe 31 decembrie 2019, are loc Revelion 20XX la Arenele Romane din București. Din line-up fac parte Șuie Paparude, GOLAN, Moonlight Breakfast, UFe și Alt Om.

Program concerte Revelion 20XX la Arenele Romane

21:00 – acces
21:00 – 23:15 – UFe b2b Alt Om
23:15 – 00:15 – Șuie Paparude
00:15 – 01:00 – UFe b2b Alt Om
01:00 – 02:00 – Moonlight Breakfast
02:00 – 03:00 – UFe b2b Alt Om
03:00 – 04:00 – GOLAN
04:00 – UFe b2b Alt Om

VISUALS: Dan Basu

Reguli de acces

Vânzarea produselor la bar se va face exclusiv pe jetoane. Jetoanele se pot achizitiona cash sau card şi vor putea fi răscumpărate oricând.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), bidoade de plastic, cutii de băutură, căşti de motociclete, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, animale de companie, ruscacuri şi bagaje voluminoase, selfie stick-uri, umbrele.

NU VA FI PERMIS ACCESUL CU NICI UN FEL DE ARTIFICII, PETARDE, CONFETII, ETC.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat, brichete, medicamente (doar dacă suntînsoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doza zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Va exista un spaţiu de fumat dedicat încălzit, dar nu vor exista ţigări la vânzare.

Ieşirea din incinta locaţiei este permisă la orice oră, solicitaţi o brăţara de acces la ieşirea din incinta Arenelor Romane, dacă vă întoarceţi. Reintrarea nu se poate face pe baza biletului scanat deja. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice ulterior participarea la eveniment oricărei persoane care este în stare avansată de ebrietate, provoacă scandaluri sau deranjează ceilalţi participanţi.

CONCURS: Revelion 20XX la Arenele Romane

Completează formularul de mai jos până luni, 30 decembrie 2019, ora 12:00 şi poţi câştiga una din cele patru invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Dobrica Ana, Popa Oana Smarandita, Avram Lucian şi Ovidiu Corjan-Bănescu. Felicitări!


Bilete Revelion 20XX la Arenele Romane

Biletele pentru petrecerea de Revelion 20XX de pe 31 decembrie 2019, de la Arenele Romane din București, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la prețuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Early Bird Presale Regular Sale La intrare
Preţ 89 lei 99 lei 119 lei 139 lei bilete

Early Bird – primele 200 de bilete
Presale – 600 de bilete până la 30 noiembrie 2019
Regular Sale – până la 31 decembrie 2019

Organizatorii pregătesc pentru public garderobă, mese standing, o selecție de cocktail-uri și băuturi la bar, food trucks și zonă de fumat încălzită. Evenimentul are loc în cort încălzit.